Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Placené tipy v Česku
Príspevkov: 49
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Placené tipy v Česku
na Blogabetu nebo Betrush lze najít mnohem lepší sázkaře s dlouhodobou verifikací, která není zmanipulovaná tak jako Hurvajztipy na verifikace.com, takže nechápu, že někdo může vychvalovat trapáčky z Hurvajztipy, s kterýma za měsíc prosází několik desítek tisíc a vyhraje pár kaček, když existují tipéři mnohem lepší,
když někdo záměrně uvádí nereálně vysoké kurzy,tak je prostě šmejd, za tohle by jim jinde dávno zrušili účet, proto mají Hurvajztipy verifikaci tam kde mají,aby mohli podvádět lidi
když někdo záměrně uvádí nereálně vysoké kurzy,tak je prostě šmejd, za tohle by jim jinde dávno zrušili účet, proto mají Hurvajztipy verifikaci tam kde mají,aby mohli podvádět lidi
- Petr1
- Nováčik
Nemám zkušenosti? Co je to nesmysl? To jako abych měl zkušenosti, tak jim musím nejdřív zaplatit nebo co? Není potřeba!
To je právě kouzlo verifikace, že každý si může sázkaře dopředu proklepnout podle jeho historie. A realita je taková, že podle kurzů u českých sázkovek nebo Bet365 není možné slibovaných 10 000 dosáhnout, protože Hurvajztipy mají na verifikaci vymyšlené kurzy. Někdy je rozdíl i 0,7 což při částce 1000 dělá hned 700. Skutečné kurzy se dají ověřit třeba podle Oddsportalu a každý si to může spočítat. Jejich měsíční zisk je někde mezi 3000-6000, což je při sázení za litr na tiket naprosto směšný výsledek.
To je právě kouzlo verifikace, že každý si může sázkaře dopředu proklepnout podle jeho historie. A realita je taková, že podle kurzů u českých sázkovek nebo Bet365 není možné slibovaných 10 000 dosáhnout, protože Hurvajztipy mají na verifikaci vymyšlené kurzy. Někdy je rozdíl i 0,7 což při částce 1000 dělá hned 700. Skutečné kurzy se dají ověřit třeba podle Oddsportalu a každý si to může spočítat. Jejich měsíční zisk je někde mezi 3000-6000, což je při sázení za litr na tiket naprosto směšný výsledek.
- Petr1
- Nováčik
Sleduju, že se to tady pěkne rozjelo, tak si říkám, že přispěju taky svou troškou do mlýna a víceméně na každém názoru nahoře je trochu pravdy. Já jsem se ze zajímavosti zaregistroval k Hurvajztipum někdy v lednu a následující poznatky.
1) Vojtovo sazeni a Hurvajztipy jedou pod tim samym clovekem / občas je až vtipné jak ty maily vypadají podobně
2) nebál bych se říct, že projekt verifikace.com má s nima taky co dočinění, zhruba 1-4 zápasy za měsíc jsou různě upravené (jiný kurs, vyhodnocené opačně, úplně vynechané)
3) Přes tohle všechno se jim v lednu podařilo dosáhnout profitu, mě se povedlo nějakých 10k za 24k vsazených, takže ROI 41% což se dá. Únor je horší, momentálně jsem na nějakých 2k profitu za 19k vsazených
Suma sumárum pochybná skupina s pochybnými praktikami, ale i přes tohle všechno v plusu. Osobně zatím dostávám za peníze to co bych čekal, každopádně asi budu hodně zvažovat jestli do toho jít znova už jenom z morálního hlediska.
1) Vojtovo sazeni a Hurvajztipy jedou pod tim samym clovekem / občas je až vtipné jak ty maily vypadají podobně
2) nebál bych se říct, že projekt verifikace.com má s nima taky co dočinění, zhruba 1-4 zápasy za měsíc jsou různě upravené (jiný kurs, vyhodnocené opačně, úplně vynechané)
3) Přes tohle všechno se jim v lednu podařilo dosáhnout profitu, mě se povedlo nějakých 10k za 24k vsazených, takže ROI 41% což se dá. Únor je horší, momentálně jsem na nějakých 2k profitu za 19k vsazených
Suma sumárum pochybná skupina s pochybnými praktikami, ale i přes tohle všechno v plusu. Osobně zatím dostávám za peníze to co bych čekal, každopádně asi budu hodně zvažovat jestli do toho jít znova už jenom z morálního hlediska.
- Quitore
- Nováčik
Přidejte se zdarma a vyzkoušejte verifikované / ověřené tipy, vysoký profit, přes 500 jednotek za 4 měsíce, ROI 19.41%
Přidejte se tady: http://eepurl.com/cAFRJ1
http://www.mybigpartner.com/user/ramonkukler
Přidejte se tady: http://eepurl.com/cAFRJ1
http://www.mybigpartner.com/user/ramonkukler
- ramonkukler
- Nováčik
Ahoj Fedor,
pokud to čteš, napiš mi prosím na email: stavby2011@seznam.cz
Měl bych dotaz ohledně tipů. Dík Zavinacc
pokud to čteš, napiš mi prosím na email: stavby2011@seznam.cz
Měl bych dotaz ohledně tipů. Dík Zavinacc
- zavinacc
- Nováčik
To je peklo ta česká mentalita, místo abych prezentoval svoje schopnosti napíšu proč jsou ostatní úplně špatní (i když v případě verifikace.com asi reakci na ten článek chápu).
Četl jsem nějaké články o slovenských bláznech. Ti to podvádění dali ještě do větších měřítek a už si je vyhmátla policie
Četl jsem nějaké články o slovenských bláznech. Ti to podvádění dali ještě do větších měřítek a už si je vyhmátla policie
- Quitore
- Nováčik
Príspevkov: 49
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť