Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Placené tipy v Česku
Príspevkov: 49
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Placené tipy v Česku
O vikendu jsem prováděl peníze.
- lukas
- Nováčik
Tak včera tip nevyšel dnes kurz 1,75 ano.
- lukas
- Nováčik
tak jak to vypada ? tipy chodí ? stejne jake jsou ve verifikaci ?
- Fero
- Nováčik
Jojo, tipy chodí tak, jak jsou na verifikaci, akorát se mi teda stalo už 2x, že jsem měl o dost nižší kurz jak oni, třeba na Finsko mají kurt 2,2 a já jsem měl 1,97 a Vigo, jsem měl snad za kurz 1,8, a oni kurz 2,4, což mě trochu zaráží. Jejich tipy sázím hlavně na Tipsportu, učet mám ale i na betu a unibetu, a nikdy nejsou takové velké rozdíly v kurzu, tak nevím.
- lukas
- Nováčik
Ještě jsem viděl, že se dnes dali dohromady s bet-at-home.cz a za založení u této sázkovky, dostanete od Hurvajze celoživotní členství za tu cenu, co bylo na rok.
- lukas
- Nováčik
Ahoj, tak jak to vypadá? Píšou,že jsou 11 200.- v plusu, jak jsi na tom Luky ty?
- MartinLu87
- Nováčik
Zdravim Vás,
takké jsem si tipy od hurvajzů zaplatil, na prosinec. na začátku jsem tomu moc nevěřil, ještě když jich pár vyšlo a pár ne. Ale teď jsem v plusu slibovaných cca 10tis. Vždycky jsem teda nestihl vsadit stejný kurz jako mají psaný, ale nepodával jsem hned, takže asi ok. Sem zvědav jak se jim bude dařit dál.
takké jsem si tipy od hurvajzů zaplatil, na prosinec. na začátku jsem tomu moc nevěřil, ještě když jich pár vyšlo a pár ne. Ale teď jsem v plusu slibovaných cca 10tis. Vždycky jsem teda nestihl vsadit stejný kurz jako mají psaný, ale nepodával jsem hned, takže asi ok. Sem zvědav jak se jim bude dařit dál.
- karel.horsky
- Nováčik
Já jsem se pro jistotu držel trochu při zemi a na tip jsem dával 500kč, jeden den, co poslali moc tipů, tak jsem ze strachu tipy vsadil jenom za 350kč a tak jsem se obral asi o 500, ale v plusu jsem cca 4000-5000, takže i přesto dobrý.
- lukas
- Nováčik
Príspevkov: 49
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť