Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Ktorú stávkovú kanceláriu odporúčate?
Pravidlá fóra
Vždy vytvorte novú tému s výstižným názvom: napr. Stávková na hokej v slovenčine a pod.
Požiadavky uveďte v príspevku: napr. 100% bonus, web v slovenčine/češtine, športy/ligy, ktoré chcete tipovať, platobná metóda, ktorou chcete vložiť peniaze, za aké čiastky chcete podávať tikety livestávky, ázijský handicap, vysoké limity, živé video prenosy atď.
Vždy vytvorte novú tému s výstižným názvom: napr. Stávková na hokej v slovenčine a pod.
Požiadavky uveďte v príspevku: napr. 100% bonus, web v slovenčine/češtine, športy/ligy, ktoré chcete tipovať, platobná metóda, ktorou chcete vložiť peniaze, za aké čiastky chcete podávať tikety livestávky, ázijský handicap, vysoké limity, živé video prenosy atď.
Príspevkov: 31
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ktorú stávkovú kanceláriu odporúčate?
pecka pomohol si a velmi ! kuknem tu predposlednu
bet365 je velmi neprehladna

- lukask
- Nováčik
[quote="lukask"]cavte prosim vas je dobra podla vas tato stav.kancelaria chcel by som sa tam regnut a podavat cez net uz ma nebavi furt platiti manipulacne poplatky ked idem podat za vyssiu sumu do senku...dakujem za odpoved
betx.sk
A BetX je akože bez MP? lebo ja tam vidím nejakých 5%....
betx.sk
A BetX je akože bez MP? lebo ja tam vidím nejakých 5%....
- pucko
- Nováčik
nie on to tam ani tak nenapísal.
Určite nie je bez manipulačného poplatku. To by bolo
Určite nie je bez manipulačného poplatku. To by bolo

-
Bure96 - Podpora
Zdravim borci.. takze hladam stavkovu ktora ma nebude obmedzovat pri kombinovanych vkladoch kde budem davat vklady cca 1000€. Uvediem priklad.. stavkova kancelaria bwin.. chcel som podat zapasy FC Barcelona - Levante 1 VFB Stuttgart - FC Bayern Mníchov 2 Bayern Mníchov - Hamburger SV 1 Real Mdarid -Deportivo 1 chcel som dat 1000€ nedalo potom 650€ tiez sa nedalo. Skuste mi poradit nieco schopne. Co sa tyka live stavok tak tie netipujem. Este by som potreboval aby som mohol vyberat zapasy ktore sa hraju o 3 tyzdne ako napr. pri bwin alebo nike.
- Dalo
- Nováčik
ty si dával tie zápasy na jeden tiket chápem to správne? a kombinované je to preto, že si dával bayern mnichov 2x?
-
Bure96 - Podpora
Ano prestne ako pises... aj ked som nasledne vymazal bayern a uz tam nebol 2x na tikete tak mi dovolilo dat vklad stale len 50€.. nie viac. Rozmyslal som ci by sa dalo dat napr. 20x rovnaky tiket po 50€ ? je to mozne ?
- Dalo
- Nováčik
tak s podávaním tých istých tiketov bude vždy problém. Ideálne je to robiť u profesionálov ako je pinnacle. Tam ale možno nenajdeš taku širokú ponuku AKO zápasov a už vôbec nie dopredu.
a BWIN neviem či je dobrá voľba. Oni to tam majú tak divoko. Oni to prerozdelili na trhy a nie každý môže podávať stávky za také peniaze ako občan z iného štátu.
Skúšal si hrať aj v iných stávkových?
a BWIN neviem či je dobrá voľba. Oni to tam majú tak divoko. Oni to prerozdelili na trhy a nie každý môže podávať stávky za také peniaze ako občan z iného štátu.
Skúšal si hrať aj v iných stávkových?
-
Bure96 - Podpora
V bwin si nedostal osobny limit. Pravdepodobne to bude plosny limit pre Slovakov.
- Mickey
- Nováčik
Príspevkov: 31
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Späť na Vyberáme stávkovú kanceláriu
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia