Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
!!!POZRIET!!!
Pravidlá fóra
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Príspevkov: 39
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
!!!POZRIET!!!
Ahojte, stavkujem uz asi 6 rokov ale stale ma fascinovalo ako sa dostat k fixed zapasom...teraz sa to podarilo ked sa niekto chce presvedcit piste... e-mail zmazaný ......zapasy priamo od bookie
-
Harper - Nováčik
Re: !!!POZRIET!!!
čo to máš? sa snažíš nalákať ľudí, aby si získal prístup k e-mailom? ak hej hned ta zmažem.
načo písať na mail, však nás tu presvedč
načo písať na mail, však nás tu presvedč
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Zas nejaky magor ktory sa snazi z ludi dostat prachy akoze za fixed...Staci pozriet akym stylom pise a je jasne ze to je nejake nevzdelany hlupak alebo 15 rocne decko.
- sepiach
- Pokročilý
no ja nechcem nikoho uražať, lebo nie každy ma dar reči, ale šancu som mu dal. nemôže nič povedať. dúfam, že tu takýchto ľudí bude čo najmenej prispievať, lebo ja na toto nebudem mať nervy.
-
Bure96 - Podpora
pre tych co neveria a myslia si ze chcem ich mail... budem to tu pridavat
-
Harper - Nováčik
tak vidíš nebolelo to. ešte to tu dáš 2x a ľudia ti možno napíšu. e-mail si tu už dať môžeš.
a smiem sa spýtať, že aká je cena? zaújmalo by ma aj kto to poskytuje ak to môžeš zdeliť.
a smiem sa spýtať, že aká je cena? zaújmalo by ma aj kto to poskytuje ak to môžeš zdeliť.
-
Bure96 - Podpora
je ti jasné, že takto ti nezačne ale hocikto veriť? ... to ti každý povie, že chce vzorku aspon 500 zápasov. možno v tomto prípade ich bude stačiť niekomu 50 ja neviem, ale po jednom zápase nemôžeš očakávať nejaké e-mail a ešte ked si ten zápas sem pridal po tom ako skončil. V e-maile môžeš mať dalšie 3 čo nevyšli. ľudia nie sú moc dôverčivý resp. potrebujú vidieť, že to funguje. čiže ak by si sa s niekym dohodol, tak minimálne počítam, že ta vzorka 50 zápasov by bola za free.
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 39
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť