Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
!!!POZRIET!!!
Pravidlá fóra
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Príspevkov: 39
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: !!!POZRIET!!!
ked ta nieco zaujima je tu mail 013@centrum.sk napis, rad odpoviem...
-
Harper - Nováčik
Ak sem hodis 10 tipov v priebehu nasledujucich 3-4 tyzdnov s tym, ze bude aspon 8 z 10 dobrych tak som ochotny zacat o tom premyslat ale bez dokazov ti tazko niekto uveri.
- sepiach
- Pokročilý
foto zmazane
pridavam dalsi zial ine maili som vymazal ale ako budu dochadzat tak to sem pridam
pridavam dalsi zial ine maili som vymazal ale ako budu dochadzat tak to sem pridam
Naposledy upravil Harper dňa 25. Jan 2010, 16:22, celkovo upravené 1
-
Harper - Nováčik
Je ti jasne, ze ten screen sem musis hodit pred zapasom a nie az po nom, ze ? Nemusis sa bat ze by som sa nabalil lebo ti zatial neverim ani slovo Uvidime ci nas dokazes presvedcit....
- sepiach
- Pokročilý
no ja som sa dival a včera si mal 100 prijatych správ. dnes 106 a ty sem hodíš zápas z historie. však aktuálne sem hádž nie čo už bolo.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
-
Bure96 - Podpora
Harper...obchodovanie ti teda moc nejde. Ked uz chces klamat tak by si sa mal tvarit aspon trochu solidnejsie
- sepiach
- Pokročilý
no chápeš?
- ako keby som si ja mal možnosť overiť, kedy ten obrázok spravil
- a dalšia vec je, že napr. poslal ten tip na tu seriu C - problém je v tom, že za koľko mi takýto tip stávkové zoberú. počítam, že max. 100 EUR. to nemam ani na toaleťák. a ak sú aj ostatné také, tak to čo mám s tym robiť. pre mna nepoužiteľné. by sa mi uplne prehádzať koncepciu svojho stávkovania.
- ako keby som si ja mal možnosť overiť, kedy ten obrázok spravil
- a dalšia vec je, že napr. poslal ten tip na tu seriu C - problém je v tom, že za koľko mi takýto tip stávkové zoberú. počítam, že max. 100 EUR. to nemam ani na toaleťák. a ak sú aj ostatné také, tak to čo mám s tym robiť. pre mna nepoužiteľné. by sa mi uplne prehádzať koncepciu svojho stávkovania.
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 39
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť