Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Potrebujem Radu
Príspevkov: 34
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Potrebujem Radu
Zdravím. Prosím vás idem podať tiket do fortuny. Chcem to podať za nejakých 5e ale neviem či to ten BATE Borisov môže dať
Tu je screen: http://prntscr.com/8rob1j tiketu neviem no čo na to hovoríte ?
Tu je screen: http://prntscr.com/8rob1j tiketu neviem no čo na to hovoríte ?
- Neznamy
- Nováčik
Re: Potrebujem Radu
Ty budeš určite jeden z tých "nováčikov" čo si myslia že podajú, a hneď vyhrajú. Koľko krát podávaš?
- West
- Nováčik
No to máš asi pravdu. No ale vieš čo ale ako podával som už 8-10x som podal 1 som vyhral 6ečok z 50c na Americkom futbale.
- Neznamy
- Nováčik
Ja som podal na Laca že vbehne na ihrisko a 72 kurz, nováčik ťa neprejebal ty.
#PEACE Brano je hovno
#PEACE Brano je hovno
- West
- Nováčik
Vazne si myslis, ze bate borisov da gol proti barcelone?..Je tam sice nejaka sanca ale velmi..chlapec vidi velky kurz a chce vyhrat milion takto to nefunguje zlatko
- Jozef
- Nováčik
Tak je LUBO chceš byť miliónár
- Jozef
- Nováčik
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Ahojte. Potrebujem poradiť. V prvom rade pokiaľ ťa to nejako pohorší prosím neodpovedaj.
Mám problém v tom že nemôžem stávkovat minimálne v Slovenských stávkových kanceláriách. Som zablokovaný (niekto môže aj vedieť prečo). Chcem sa spýtať ako by som sa mohol dostať nejako k tipovaniu cez internet asi v zahraničí tak, aby mi neprišli slovenské úrady na to že stavkujem? Ma niekto na to nejaký trik že stavkuje v zahraničí tak, že Slovenské úrady o tom nevedia? Bojím sa že pokiaľ by som sa zaregistroval napríklad na bet365 že by mi tam blokli účet. Ma niekto s tým skúsenosti?
Mám problém v tom že nemôžem stávkovat minimálne v Slovenských stávkových kanceláriách. Som zablokovaný (niekto môže aj vedieť prečo). Chcem sa spýtať ako by som sa mohol dostať nejako k tipovaniu cez internet asi v zahraničí tak, aby mi neprišli slovenské úrady na to že stavkujem? Ma niekto na to nejaký trik že stavkuje v zahraničí tak, že Slovenské úrady o tom nevedia? Bojím sa že pokiaľ by som sa zaregistroval napríklad na bet365 že by mi tam blokli účet. Ma niekto s tým skúsenosti?
- Roman9763
- Nováčik
slovenské úrady len neodporúčajú lebo sú zahraničné spoločnosti blokované. Jediné čo musíš vyriešiť je prístup na zablokované web stránky čo v dnešnej dobe je jednoduché a okrem toho existujú aj alternatívne domény zahraničných prevádzkovateľov, ktoré nie sú blokované (robí to najmä bet365).
Okrem prístupu je potrebné vyriešiť aj spôsob vkladu a výberu. Účty zahraničných prevádzkovateľov by mali byť tiež blokované ale vieme, že nejaký účet majú zablokovaný, ale peniaze normálne chodia, lebo používajú iné bankové účty (nedá sa však na to spoliehať). Celkovo odporúčame mať český bankový účet napr. vo FIO banke.
Napr. na Skrill sa už v Bet365 nedá moc spoliehať. Majú tam nejaké divné podmienky a podľa toho čo viem, tak už nový hráči tuto metodu nemajú.
Okrem prístupu je potrebné vyriešiť aj spôsob vkladu a výberu. Účty zahraničných prevádzkovateľov by mali byť tiež blokované ale vieme, že nejaký účet majú zablokovaný, ale peniaze normálne chodia, lebo používajú iné bankové účty (nedá sa však na to spoliehať). Celkovo odporúčame mať český bankový účet napr. vo FIO banke.
Napr. na Skrill sa už v Bet365 nedá moc spoliehať. Majú tam nejaké divné podmienky a podľa toho čo viem, tak už nový hráči tuto metodu nemajú.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 34
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť