Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Zvýšenie poplatkov v Skrill
Príspevkov: 47
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zvýšenie poplatkov v Skrill
Našiel som toto video https://www.youtube.com/watch?v=XClS4tb4aMs a dal som tento kod na zmenu DNS 104.155.220.58 a už mi to ide na mobile ale na noteboku som skusal to iste dat DNS a tamto nejde
- Maros150
- Nováčik
Povedz mi postup na notebooku. Dolezite je aby si vsetky okna co si pootvaral potom potvrdil. Nestaci len to jedno posledne kde prepisujes dns
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Tak už som to robil veľa krát, Robil som to normálne Nastavenie - Siet Internet -Zmeniť možnosti adaptera- potom som šiel normalne na WIFI lebo som na noteboku cez wifi a ETHERNET je na červeno čiže vypnutý, klikol som práve tlačidlo na Vlastnosti- potom som dal Protokol verzie 4 a klikol som nato a pootm dole som dal Použiť nasledujúcu Adresu serveru DNS vyplnil som milion čisiel naposledy mam Uprednostnovaný server 8.8.8.8 a podtym dole Alternativný server DNS 8.8.4.4 a potom som normalne OK a dal som tam este označit že pri ukončeni overit platnosť nastavení... A všetko ide len beat at home mi nejde
- Maros150
- Nováčik
odpoved pre RIman777
NO problém bude iba v hesle. Však normálne daj, že si zabudol heslo a skrill ti vygeneruje nový prístup na jeho web. Budeš to mať v e-maile.
NO problém bude iba v hesle. Však normálne daj, že si zabudol heslo a skrill ti vygeneruje nový prístup na jeho web. Budeš to mať v e-maile.
-
Bure96 - Podpora
odpoved pre Maros150
no ked klikneš OK po tom nastavení DNS, tak ti ostane vysieť ešte jedno okno - tam kde ukazuje protokol verzie 4. Tam treba dať tiež OK.
no ked klikneš OK po tom nastavení DNS, tak ti ostane vysieť ešte jedno okno - tam kde ukazuje protokol verzie 4. Tam treba dať tiež OK.
-
Bure96 - Podpora
Daval som aj tam OK a stále to nejde... Ale je zaujímavé že rano ak som zapol notebok tak som skusil beat at home a išlo to aj bol som tam prihlasený ale možno na 15-minut teraz mi to zas nejde a na mobile mi to ide tak čo s tým ? ako mám zmenit čisla DNS teraz mam 8.8.8.8 a 8.8.4.4
- Maros150
- Nováčik
Ale v cislach problem nebude. Skus este toto:
-vymazať cache, cookies, skúsiť iný browser
- DNS sa dá nastaviť aj v routri cez prehliadač IP http://192.168.1.1 alebo tak nejak s heslom admin admin
Maximálne este vyresetuj pameť DNS resolveru a restartuj PC:
ipconfig /flushdns
mozes zkusit aj další prikaz:
ipconfig /registerdns
Ide to cez prikazove riadky
-vymazať cache, cookies, skúsiť iný browser
- DNS sa dá nastaviť aj v routri cez prehliadač IP http://192.168.1.1 alebo tak nejak s heslom admin admin
Maximálne este vyresetuj pameť DNS resolveru a restartuj PC:
ipconfig /flushdns
mozes zkusit aj další prikaz:
ipconfig /registerdns
Ide to cez prikazove riadky
-
Bure96 - Podpora
Teraz som skušal už aj tie prikazové riadky a piše mi C.USERS/LENOVO- ipconfig/registerdns a dam enter a piše Požadovaná operace vyžaduje zvýšená oprávnení a to iste aj ked dam to druhe ach
- Maros150
- Nováčik
DNS sa dá nastaviť aj v routri cez prehliadač IP http://192.168.1.1 alebo tak nejak s heslom admin admin a toto čo si mi poslal skusam sa prihlasit ale zle meno alebo heslo je
- Maros150
- Nováčik
Príspevkov: 47
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť