Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
pohyb kurzov
Pravidlá fóra
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Príspevkov: 13
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: pohyb kurzov
problem je ci je to komplikovanie,ale druhi hovoria ze je to raz dva,a da sa to
- stevo
- Začiatočník
ale ja neviem naozaj. nikdy som okolo toho nebehal. najkomplikovanejšie na tom bude presvedčiť ludí, aby ti tam vložili peniaze. nemyslím si že by to inak malo byť nejaké zložité. samozrejme peniaze budeš určite potrebovať.
keby som o tom vedel viac, tak ti poviem. ja som myslel, že ty mi povieš, kedže si študoval
keby som o tom vedel viac, tak ti poviem. ja som myslel, že ty mi povieš, kedže si študoval
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
samozreme sa to dat je to mozne,mozno nam porady aj ini ,kazdy vie nieco,nato je forum urcite kazdi ked napise len iednu mislenku bude to stacit,ja som prvi krat videl na internete 7 rokochn do zadu,a vidis teraz pisem ,tak znamena ze vsetko ma zmisel,kazda informatia,teraz iu nepotrebujeme ale zda sa ze o pa rokoh ju potrebuieme ,ne treba bust lenivi
- stevo
- Začiatočník
Príspevkov: 13
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť