Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
pomocne stranky
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
pomocne stranky
zdravim,
chcel by som sa len opytat, ci existuju nejake stranky pripadne ake pouzivate kde davaju pripadne ze si pozream aj usposnost daneho tipera alebo ake stranky pouzivate pri tipovani
chcel by som sa len opytat, ci existuju nejake stranky pripadne ake pouzivate kde davaju pripadne ze si pozream aj usposnost daneho tipera alebo ake stranky pouzivate pri tipovani
- mrak
- Nováčik
Re: pomocne stranky
no ja osobne tipujem viac menej už len europske pohárové súťaže vo futbale a hokej ... na toto nepotrebujem žiadny servis.
Na fóre už sú nejaké príspevky s tipmi, takže tú su:
post548.html#p548
ako-tipovat/kvalitny-servis-uspesneho-tipera-t75.html
To musíš hladať. Známy je aj bettingadvice.com, ale neviem ako tam teraz presne funguje. Blogabet je celkom rozšírený a dalej môžeš nájsť predikcie na oddsportal - najtipovanejších 10 zápasov tuším. Potom je tu sociálna sieť betbook, kde si pridávaš priateľov alebo vytvárate skupiny vidíš tipy od ostatných užívateľov.
Na fóre už sú nejaké príspevky s tipmi, takže tú su:
post548.html#p548
ako-tipovat/kvalitny-servis-uspesneho-tipera-t75.html
To musíš hladať. Známy je aj bettingadvice.com, ale neviem ako tam teraz presne funguje. Blogabet je celkom rozšírený a dalej môžeš nájsť predikcie na oddsportal - najtipovanejších 10 zápasov tuším. Potom je tu sociálna sieť betbook, kde si pridávaš priateľov alebo vytvárate skupiny vidíš tipy od ostatných užívateľov.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť