Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
přetočení vkladu a bonusu
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
přetočení vkladu a bonusu
Čau hráči mam dotas co mam udělat abych přetočil třeba 10 krát vklad a 10 krát bonus poradte děkuji
- METLOK
- Nováčik
Re: přetočení vkladu a bonusu
nazdar,
no neviem či som to pochopil (resp. či si to dobre napísal, lebo je to moc jednoduchá otázka), tak ak myslíš iba ozaj to pretočenie tak uvediem príklad:
stávková kancelária ma vypísaný 100% bonus do výšky 50 EUR
ak má v podmienkach že pre získanie bonusu je potrebné pretočiť 10x vklad a 10x bonus tak potom, musíš podať stávky v hodnote:
pri vklade 50 EUR: 10 x vklad = stávky v hodnote 500 EUR
pri bonuse 50 EUR: 10 x bonus = stávky v hodnote 500 EUR
takže, aby si mohol vybrať tie peniaze zo stávkovej kancelárie musíš podať tikety v celkovej hodnote 1000 EUR.
Ak niečomu nerozumieš, tak sa pýtaj, na to sme tu.
no neviem či som to pochopil (resp. či si to dobre napísal, lebo je to moc jednoduchá otázka), tak ak myslíš iba ozaj to pretočenie tak uvediem príklad:
stávková kancelária ma vypísaný 100% bonus do výšky 50 EUR
ak má v podmienkach že pre získanie bonusu je potrebné pretočiť 10x vklad a 10x bonus tak potom, musíš podať stávky v hodnote:
pri vklade 50 EUR: 10 x vklad = stávky v hodnote 500 EUR
pri bonuse 50 EUR: 10 x bonus = stávky v hodnote 500 EUR
takže, aby si mohol vybrať tie peniaze zo stávkovej kancelárie musíš podať tikety v celkovej hodnote 1000 EUR.
Ak niečomu nerozumieš, tak sa pýtaj, na to sme tu.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Späť na Ostatné stávkové kancelárie
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť