Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Otázka k zahraničnému stávkovaniu
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Otázka k zahraničnému stávkovaniu
Rád by som sa spýtal, či je možné podľa aktuálnych zákonov SR stávkovať v zahraničných stávkových kanceláriach, napr. Pinnacle.
Všimol som si, že oficiálna stránka Pinnacle je blokovaná (UPC). Obísť to nie je problém, lenže núti to zamyslieť sa, či je to v pohode.
Je nutné anonymizovať tieto aktivity tak, aby ich ISP nemohol sledovať? Inak povedané: je možné, že by z toho mohli hroziť nejaké následky?
Ďakujem za odpoveď.
Všimol som si, že oficiálna stránka Pinnacle je blokovaná (UPC). Obísť to nie je problém, lenže núti to zamyslieť sa, či je to v pohode.
Je nutné anonymizovať tieto aktivity tak, aby ich ISP nemohol sledovať? Inak povedané: je možné, že by z toho mohli hroziť nejaké následky?
Ďakujem za odpoveď.
- BakyX
- Nováčik
Re: Otázka k zahraničnému stávkovaniu
následky z pohľadu zákona žiadne. Jediný problém je, že blokujú aj bankové účty, preto všetko treba robiť cez tretiu stranu ako skrill.
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Späť na Zahraničné stávkové kancelárie
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia