Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Stávková kancelária s množstvom under/over stávok
Pravidlá fóra
Vždy vytvorte novú tému s výstižným názvom: napr. Stávková na hokej v slovenčine a pod.
Požiadavky uveďte v príspevku: napr. 100% bonus, web v slovenčine/češtine, športy/ligy, ktoré chcete tipovať, platobná metóda, ktorou chcete vložiť peniaze, za aké čiastky chcete podávať tikety livestávky, ázijský handicap, vysoké limity, živé video prenosy atď.
Vždy vytvorte novú tému s výstižným názvom: napr. Stávková na hokej v slovenčine a pod.
Požiadavky uveďte v príspevku: napr. 100% bonus, web v slovenčine/češtine, športy/ligy, ktoré chcete tipovať, platobná metóda, ktorou chcete vložiť peniaze, za aké čiastky chcete podávať tikety livestávky, ázijský handicap, vysoké limity, živé video prenosy atď.
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Stávková kancelária s množstvom under/over stávok
Ahoj hladam online stavkovku bud s bonusom alebo z volnym vkladom ale hlavnou podmienkou je vysoky vyber under/ove rpri zapasoch najma lig ktore sa inde netipuju napriklad: Turecko 3 liga,Faerske ostrovy,Cina,J.Korea na jazyku stranky mi nezalezi
- 21yogi
- Nováčik
Re: Stávková kancelária s množstvom under/over stávok
zdravím,
čo chceš odo mna je pre mna velká neznáma..........jediné čo môžeš spraviť je to isté čo ja: chod na oddsportal.com a pozri si konkrétne zápasy v daných ligách a uvidíš kto na to všetko vypisuje under/over......ked si spravíš zoznam tak ja ti už poradím, do ktorej sa ti oplatí vložiť peniaze.
čo chceš odo mna je pre mna velká neznáma..........jediné čo môžeš spraviť je to isté čo ja: chod na oddsportal.com a pozri si konkrétne zápasy v daných ligách a uvidíš kto na to všetko vypisuje under/over......ked si spravíš zoznam tak ja ti už poradím, do ktorej sa ti oplatí vložiť peniaze.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Späť na Vyberáme stávkovú kanceláriu
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť