Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
rýchla stávková so širokou ponukou
Pravidlá fóra
Vždy vytvorte novú tému s výstižným názvom: napr. Stávková na hokej v slovenčine a pod.
Požiadavky uveďte v príspevku: napr. 100% bonus, web v slovenčine/češtine, športy/ligy, ktoré chcete tipovať, platobná metóda, ktorou chcete vložiť peniaze, za aké čiastky chcete podávať tikety livestávky, ázijský handicap, vysoké limity, živé video prenosy atď.
Vždy vytvorte novú tému s výstižným názvom: napr. Stávková na hokej v slovenčine a pod.
Požiadavky uveďte v príspevku: napr. 100% bonus, web v slovenčine/češtine, športy/ligy, ktoré chcete tipovať, platobná metóda, ktorou chcete vložiť peniaze, za aké čiastky chcete podávať tikety livestávky, ázijský handicap, vysoké limity, živé video prenosy atď.
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
rýchla stávková so širokou ponukou
Dobrý,
chcel by som poprosiť o pomoc pri .
Požiadavky:
- mala by byť rýchla
- širšia ponuka aj s nižšími kurzami napr. (od 1,01 - 1,05)
- možnosť podávania rozpisov (ideálne ak by sa dal dať vklad na celý tiket)
ďakujem
chcel by som poprosiť o pomoc pri .
Požiadavky:
- mala by byť rýchla
- širšia ponuka aj s nižšími kurzami napr. (od 1,01 - 1,05)
- možnosť podávania rozpisov (ideálne ak by sa dal dať vklad na celý tiket)
ďakujem
- maa33
- Nováčik
Re: rýchla stávková so širokou ponukou
nedefinoval si rozpis .... máš zaáujem o tzv. skupinové rozpisy ako ponúkajú naše stávkové alebo ti stačia jednoduché rozpisy - teda po jednom zápase v skupine? .... potom si nenapísal koľko zápasov plánuješ kombinovať resp. koľko ich bude na tikete
nízke kurzy máš všade, to nie je problém. len ich musíš v tej ponuke nájsť. širokú ponuku na ktoré športy?
chceš aj s manipulačnými poplatkami? či iba bez?
nízke kurzy máš všade, to nie je problém. len ich musíš v tej ponuke nájsť. širokú ponuku na ktoré športy?
chceš aj s manipulačnými poplatkami? či iba bez?
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
- stačia jednoduché rozpisy, napr. 8 z 9 (9 zápasov na 1 omyl).
- širokú ponuku s nízkymi kurzami na všetky športy, tipujem všetko
- tak lepšie bez MP (ale to je až druhoradá podmienka)
ty
- širokú ponuku s nízkymi kurzami na všetky športy, tipujem všetko
- tak lepšie bez MP (ale to je až druhoradá podmienka)
ty
- maa33
- Nováčik
medzi rýchle stávkové kancelárie patria:
bet-at-home, doxxbet, fortuna, možno tipsport - ale fortuna ma MP a tipsport za určitych okolnosti nie. doxxbet.com nemá MP, ale doxxbet.sk už má pričom je to to isté akurát doxxbet.com pôsobí na základe licencie na Malte ako aj bet-at-home.
Skús si ešte pozreť Unibet a počítam že na Bet365 by si nadával. chvílu tam trvá kym naťukáš to čo chceš.
čo sa rozpisov týka, tak tipsport, doxxbet má max 10, ale fortuna a bet-at-home až 13.
ak zvážim kurzy uvedené 4 stávkové sú na tom asi rovnako - hladina kurzov pohybujúca sa na úrovni 1,8 - 1,8
ak zvážim bonus, tak iba bet-at-home ti pipíše prachy hneď. Ostatný až po pretočení.
Ja by som si zvolil jednu z týchto štyroch.
bet-at-home, doxxbet, fortuna, možno tipsport - ale fortuna ma MP a tipsport za určitych okolnosti nie. doxxbet.com nemá MP, ale doxxbet.sk už má pričom je to to isté akurát doxxbet.com pôsobí na základe licencie na Malte ako aj bet-at-home.
Skús si ešte pozreť Unibet a počítam že na Bet365 by si nadával. chvílu tam trvá kym naťukáš to čo chceš.
čo sa rozpisov týka, tak tipsport, doxxbet má max 10, ale fortuna a bet-at-home až 13.
ak zvážim kurzy uvedené 4 stávkové sú na tom asi rovnako - hladina kurzov pohybujúca sa na úrovni 1,8 - 1,8
ak zvážim bonus, tak iba bet-at-home ti pipíše prachy hneď. Ostatný až po pretočení.
Ja by som si zvolil jednu z týchto štyroch.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
Späť na Vyberáme stávkovú kanceláriu
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť