Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
TIPY NA DNES
Re: TIPY NA DNES
no z eindhovenom som to riadne prepískol a včera aj s anderlochtom. ja som rátal s tým, že sparta praha a anderlechat strelia goly.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Sa mi zda ze celkovo akosi malo golov padlo v tomto tyzdni...
- sepiach
- Pokročilý
No s tym aj ja suhlasim, asi to uz len tak dohravaju alenbo co... A nechce sa im velmi sa trhat pred brankou.
Ale v celkove radsej tipujem na under, takze by mohla v poslednom kole priniest nejake vyhry
Ale v celkove radsej tipujem na under, takze by mohla v poslednom kole priniest nejake vyhry
-
trpajzlik - Nováčik
Thomas, ten tip na Barcu je trochu od veci nie ? Museli by vyhrat o 3 goly aby to vyslo...Ja nepochybujem o kvalitach barcelony ale tipovat vyhru o 3 goly je dost odvazne.
- sepiach
- Pokročilý
v podstate máš pravdu, ale že barcelona vyhra minimálne o 2 goly je veľká pravdepodobnosť. čiže ak to potom stuttgart otvorí, tak ten golik si myslím, že ešte pridajú (ked to skončí o dva, tak mi vratia vklad). Arsenal tiež vyhral o 4 goly nad portom
uvidíme, ved ja ti to nekážem dávať ... ved som to dal len za pár unitov.
uvidíme, ved ja ti to nekážem dávať ... ved som to dal len za pár unitov.
-
Bure96 - Podpora
Mne sa na dnes paci Chelsea-1 - Inter 1 za 2,13 na pinnacle.
- sepiach
- Pokročilý
je to dobrý tip, ale čím dalej tym mam z neho horší pocit. proste inter nepostúpil strašne dlhú dobu medzi štvorku najlepších a aj ked ich posledné výsledky nehovoria v ich prospech myslím, že na chelsea spravia všetko preto aby postúpili.
každopádne uvidíme a chelsea je stále favorit
každopádne uvidíme a chelsea je stále favorit
-
Bure96 - Podpora
Chelsea hra uplne inu ligu ako Inter. Ja som pozeral ten prvy zapas a chelsea mala velku prevahu aj ked hrali vonku akurat ludia sa boja hrat to lebo Mourino ma silne reci. Dnes som dokonca zaregistroval narast kurzov na chelseu u pinnacle. A k tomu postupu medzi najlepsiu stvorku...Real nepostupil tusim 6x po sebe cez 1/8 a to mali o dost vacsie predpoklady na postup. Mne sa ten tip velmi paci...odhadujem to tak na 3:0 alebo 3:1.Snad to nebude naoapak...
- sepiach
- Pokročilý
naopak nie, len či vyhrajú o dva góly. Si pamatam ked hral inter v manchestri pred rokom alebo dvomi a tuším dali na konci brvno (ibrahimovic), keby dali gol tak by postúpili. Takto to tuším skončilo 1:0
-
Bure96 - Podpora
Vcera mi ten inter dost pripominal herny styl grecka...Kuskovanie, hry, filmovanie, fauly
- sepiach
- Pokročilý
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť