Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Tipy na 31.7.2012
Príspevok: 1
• Stránka 1 z 1
Tipy na 31.7.2012
Dnes sa začína dalšia kvalifikácia do ligy majstrov, kde sa stretne dynamo kyjev a feyenord. Stávková kancelária nordicbet má vypísaný kurz 1,65 na postup dynama, čo je podľa mna veľmi pravdepodobné.
Dnes o 14:30 je na programe C1 - muži, kde slovensko bude zastupovať michal martikán. Kurz na michalove víťazstvo je v pinnacle sports iba 3,3 ale v sportingbete je kurz 4,5. Už som to tu písal a kvalifikačná jazda ma len utvrdila, že Michal si počínal suverénne. Ak sa na trati dotkne bránky alebo ju nebodaj vynechá, tak asi nevyhrá. Kto však sledoval druhú kvalifikačnú jazdu, kde mu tieklo do topánok musí uznať že si to zvládol bez nervov a s uplnym kludom dosiahol najlepší čas.
Dnes o 14:30 je na programe C1 - muži, kde slovensko bude zastupovať michal martikán. Kurz na michalove víťazstvo je v pinnacle sports iba 3,3 ale v sportingbete je kurz 4,5. Už som to tu písal a kvalifikačná jazda ma len utvrdila, že Michal si počínal suverénne. Ak sa na trati dotkne bránky alebo ju nebodaj vynechá, tak asi nevyhrá. Kto však sledoval druhú kvalifikačnú jazdu, kde mu tieklo do topánok musí uznať že si to zvládol bez nervov a s uplnym kludom dosiahol najlepší čas.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevok: 1
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť