Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
vybíraní vkladu
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
vybíraní vkladu
čau mam dotas gdyž se zaregistruju u saskovvé kanceláře a vložim vklad dostanu bonus ale když chci vybrat vklad tak musím s pravidla přetočit vklad a i bonus. Tak mě napadlo jestli by nešlo tohle vsadil bych všechno tak abych prohlál a zustal na nule tak bych vložil vkad jestli mě byto šlo dávat vkald a vybírat vyhry s učtu
- METLOK
- Nováčik
Re: vybíraní vkladu
tak teraz nechápem nič
prečo nechceš bonus?
no ono to funguje tak, že môžeš vyberať peniaze (teda záleží od SK) aj ked nemáš pretočený vklkad s bonusom, len s tým, že ten bonus sa ti odráta od tej čiastky, ktorú vyberáš. (dobre je opýtať sa na live chate).
Dokonca niektoré stávkové knacelárie ani neupozornujú na to, či máš pretočené všetko a ked nemáš a vyberáš, tak smola! prišiel si o bonus.
Ja neviem teda, ale ak nemôžeš vybrať naozaj peniaze skôr ako pretočíš (naozaj by som sa opýtal najprv na podpore), tak skús to tak urobiť ako si povedal (ale popravde s týmto som sa ešte nestretol ))) - môžeš mi povedať prečo to tak chceš spraviť?
Inak môj tip je tento: ak podáš všetko tak aby si otočil cely zvyšok a dáš nejaký normálny tip, tak si myslíš, že ti výjde. Ono to tak dosť často býva
prečo nechceš bonus?
no ono to funguje tak, že môžeš vyberať peniaze (teda záleží od SK) aj ked nemáš pretočený vklkad s bonusom, len s tým, že ten bonus sa ti odráta od tej čiastky, ktorú vyberáš. (dobre je opýtať sa na live chate).
Dokonca niektoré stávkové knacelárie ani neupozornujú na to, či máš pretočené všetko a ked nemáš a vyberáš, tak smola! prišiel si o bonus.
Ja neviem teda, ale ak nemôžeš vybrať naozaj peniaze skôr ako pretočíš (naozaj by som sa opýtal najprv na podpore), tak skús to tak urobiť ako si povedal (ale popravde s týmto som sa ešte nestretol ))) - môžeš mi povedať prečo to tak chceš spraviť?
Inak môj tip je tento: ak podáš všetko tak aby si otočil cely zvyšok a dáš nejaký normálny tip, tak si myslíš, že ti výjde. Ono to tak dosť často býva
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť