Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Rekreační a profesionálni tipéri
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Rekreační a profesionálni tipéri
V poslednej dobe som coraz castejsie rozmyslal, ze zacnem brat tipovanie uplne vazne a netipovat len tak pre zabavu 200 zapasov na tiket a potom z toho nikdy nic nie je. Takze by som sa chcel dopracovat k niecomu takemu, ze by som mal na to podavat za vela penazi na 1-2 zapasy, to by podla mna malo byt uspesne, samozrejme prehry budu, ale som si isty, ze pri dodrziavani discipliny pri tipovani sa konto bude zvysovat. V obsahu fora vidim akesi rozdelenie na stavkove kancelarie pre rekreacnych a pre profesionalnych tiperov. Co znamena taketo delenie? Je to nieco take ako som pisal, ze davat menej zapasov za viac penazi je priblizovanie k profi tiperom?
-
trpajzlik - Nováčik
Re: Rekreační a profesionálni tipéri
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
profesionálny tipéri dávajú len jeden zápas na tiket, žiadne 2. Na to aby si to myslel s tipovaním vážne musíš mať bank cca 150 násobok 1 unitu (unit je univerzálna jednotka). Uvediem príklad.
Tvoj bank je 15000 eur. To znamená že 1 unit = 100 eur. (15000/150=100)
V praxi to vyzerá následovne: profesionálny hráči ked tipujú tak každému zápasu vyjadria dôveru, ktorá je od 1 do 10. Zápas Real - Barcelona TIP 1 a dôvera je 4. Takže 4 x 100 eur = 400 eur.
Dobre by bolo ked nie si dobry tipér tak stačí ak si predplatíš nejaké tipy. Ale nie od hocikoho. Treba si ich najprv preveriť.
Inak je dobre ked máš vo viacerých stávkových kanceláriach účet aby si mohol vždy mať ten najlepší kurz na trhu. Najlepšie je ked tipuješ iba kde sú možné len dva výsledky, pretože to máš 50 na 50, čo je väčia pravdepodobnosť výhry ako pri tipoch 1 x 2.
Dalej by si mal vidieť, že pinnaclesport ma na americké športy najvyššie kurzy. Napriklad ked budeš tipovať under over tak najdeš kurzy s veľmi nízkym vigom (maly zisk pre stávkovú kanceláriu) teda kurz 1,952. V kamenných máš 1,85 v obycajnych internetových máš 1,91 ale aj nižšie. Okolo 1,935 ma tuším 188bet.
Inak ak plánuješ tipovať do 1000 eur tak si zase nemusíš robiť ťažkú hlavu kde budeš tipovať. Proste profesionálne stávkové kancelárie ti nedajú hned tak lahko limit. Inak podla mna je dobre na začiatok, bet365. tam najdeš naozaj všetko a ešte majú aj skvelú bonusovú akciu. Na začiatku treba proste jednoznačne vyzbierať všetky bonusy čo sa dajú.
Tvoj bank je 15000 eur. To znamená že 1 unit = 100 eur. (15000/150=100)
V praxi to vyzerá následovne: profesionálny hráči ked tipujú tak každému zápasu vyjadria dôveru, ktorá je od 1 do 10. Zápas Real - Barcelona TIP 1 a dôvera je 4. Takže 4 x 100 eur = 400 eur.
Dobre by bolo ked nie si dobry tipér tak stačí ak si predplatíš nejaké tipy. Ale nie od hocikoho. Treba si ich najprv preveriť.
Inak je dobre ked máš vo viacerých stávkových kanceláriach účet aby si mohol vždy mať ten najlepší kurz na trhu. Najlepšie je ked tipuješ iba kde sú možné len dva výsledky, pretože to máš 50 na 50, čo je väčia pravdepodobnosť výhry ako pri tipoch 1 x 2.
Dalej by si mal vidieť, že pinnaclesport ma na americké športy najvyššie kurzy. Napriklad ked budeš tipovať under over tak najdeš kurzy s veľmi nízkym vigom (maly zisk pre stávkovú kanceláriu) teda kurz 1,952. V kamenných máš 1,85 v obycajnych internetových máš 1,91 ale aj nižšie. Okolo 1,935 ma tuším 188bet.
Inak ak plánuješ tipovať do 1000 eur tak si zase nemusíš robiť ťažkú hlavu kde budeš tipovať. Proste profesionálne stávkové kancelárie ti nedajú hned tak lahko limit. Inak podla mna je dobre na začiatok, bet365. tam najdeš naozaj všetko a ešte majú aj skvelú bonusovú akciu. Na začiatku treba proste jednoznačne vyzbierať všetky bonusy čo sa dajú.
-
Bure96 - Podpora
Ináč celkovo som si to predstavoval o niečo jednoduchšie. Asi tak, že máš napr. 10000eur a podavas vsetko za 500. Keď sa ti darí, tak zvyšuješ vklad tak, aby bol maximálne 5% z banku alebo podobne. Neviem aké percento banku sa považuje za vhodné vsádzať, tých 5% som dal len príklad.
Určite nemám na to poslať si do stávkovej tisícky eur, tak sa budem musieť k takým výškam postupne dopracovať, ak je to vôbec možné.
O predplatených tipoch počujem prvýkrát, asi je to dobrá pomoc, ale nedokázal by som asi podať tipy niekoho iného
Ešte mám nejaké otázky, ale dám ich do inej témy
Určite nemám na to poslať si do stávkovej tisícky eur, tak sa budem musieť k takým výškam postupne dopracovať, ak je to vôbec možné.
O predplatených tipoch počujem prvýkrát, asi je to dobrá pomoc, ale nedokázal by som asi podať tipy niekoho iného
Ešte mám nejaké otázky, ale dám ich do inej témy
-
trpajzlik - Nováčik
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť