Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Registrácia
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
Registrácia
Ahojte. Mám možno blbú otázku ale chcem sa na niečo opýtať Mám 19 rokov ale nemám bankový účet :/ Chcel by som si vytvoriť vo Fortune I-konto. Peniaze by som si vkladal a vyberal len na pobočke. Musím zadať číslo bankového účtu ??? na zmluve je napísane
"Účastník, ktorý je registrovaným hráčom prostredníctvom Hráčskeho konta musí byť starší ako 18 rokov a musí byť počas celej doby trvania Zmluvy majiteľom účtu vedeného v banke, ktorá má sídlo na území SR alebo v pobočke zahraničnej
banky v SR."
Ja sa chcem ale zaregistrovať cez internet tak teraz neviem :/ Za odpoveď vopred ďakujem.
"Účastník, ktorý je registrovaným hráčom prostredníctvom Hráčskeho konta musí byť starší ako 18 rokov a musí byť počas celej doby trvania Zmluvy majiteľom účtu vedeného v banke, ktorá má sídlo na území SR alebo v pobočke zahraničnej
banky v SR."
Ja sa chcem ale zaregistrovať cez internet tak teraz neviem :/ Za odpoveď vopred ďakujem.
- Adam321
- Nováčik
Re: Registrácia
tak toto ti neviem povedať na sto percent ......urob to jednoducho, napíš na podporu kontakt@ifortuna.sk a oni ti to určite zodpovedajú lepšie ako ja. Podľa mňa by tam nemusel byť žiadny problém a teda účet môžeš mať vo fortune úplne v pohode. Veď vklady a výbery sa dajú uskutočniť na pobočke, takže by to teoreticky malo ísť. Ale na isto ti toto ozaj nepoviem, donedávna som bol v tom, že bankový účet nie je povinný.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Odpoveď z Fortuny : Môžete si uzatvoriť registráciu aj keď nemáte bankový účet. V tomto prípade budete vkladať a vyberať peniaze iba priamo na pobočke. K vkladom a výberom potrebujete členskú kartu. V prípade registrácie cez internet Vám členská karta bude zaslaná do 10 pracovných dní na adresu ktorú uvediete v registrácii. V prípade registrácie priamo na pobočke máte členskú kartu ihneď.
- Adam321
- Nováčik
No tak podla očakávania.....veď prečo by si mal byť majiteľom bankového účtu keď nemusíš. Ale keď zrušia náhodou všetky pobočky, tak si ho aj tak budeš musieť založiť
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť