Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Prerušený zápas
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Prerušený zápas
Chcel by s sa vas opýtať a poradiť co v pripade ak na tikete mam zapas ktory bol prerušený a nedohral sa co teraz da sa dajak predčasne vyplatiť
- Jojo916
- Nováčik
Re: Prerušený zápas
teoreticky možné je, že bude mať na takýto zápas stávková kancelária možnosť predčasného vyplatenia. Všetko však závisí od podmienok stávkovej kancelárie - čo sa urobí so zápasom, ktorý sa neodohrá. Osobne by som sa skôr priklonil k názoru, že predčasné vyplatenie k dispozícií nebude. Ale neviem lebo skúsenosť nemám.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Podal som to v synottipe a bol som sa informovat a vraveli ze nemôžu mi ho vyplatiť a tak teraz nvm co s tym niekde to je do 48 hodín a potom musia predčasne vyplatiť tiket
- Jojo916
- Nováčik
Mas na mysli taketo predcasne vyplatenie. Ja ze cez funkciu cash out. V tvojom pripade to bude asi tak ze ak sa zapas nedohra do 24 hodin tak potom tento zapas by mal byt stornovany. Ja vsak nepoznam pravidla synottipu takze si to musis nastudovat.
Ak sa zapas bude opakovat povedzme o 30 dni tak dovtedy urcite nebudes musiet cakat. Mali by ti ho predcasne vyplatit. Skor cakaju na oficialnu informaciu kedy sa tento zapas dohra.
Ak sa zapas bude opakovat povedzme o 30 dni tak dovtedy urcite nebudes musiet cakat. Mali by ti ho predcasne vyplatit. Skor cakaju na oficialnu informaciu kedy sa tento zapas dohra.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Len asi problem je v tom ze som to podal v synotipe a nvm ci tam vyplacaju vopred
- Jojo916
- Nováčik
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť