Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

platene tipy

Opýtajte sa čomu z tipovania nerozumiete.

Re: platene tipy

Poslaťod Bure96 » 22. Máj 2015, 9:16

to či kurz padá alebo nie sa nebudem ani pýtať, lebo viem svoje. nehovorím, že padne každy ale čo som mal možnosť vidieť live, tak chodili dole. Ešte sa rychlo všetci ponahlali lebo to bude nepodatelne.

tie tvoje dedukcie majú ale chyby:

Ak kurz padne 0,2 pri kurze 1,8 a ty podávaš stávku v dôvere 5/12 a máš unit 100 EUR, tak vieš koľko prerobíš?
Je to celých 100 EUR na jednej stávke. Pri desiatich takýchto stávkach si už ako keby v mínuse 1000 EUR.

Ďalej hovoríš o tom, že si hráči tipujú podla seba resp. nedodržujú plan. Potom píšeš o tom, že ked nechcú nemusia ten tip podávať. Takže opäť nedodržujú plan. Nezda sa ti, že si protirečíš?

Nerieš môj článok, lebo ten článok je o platených tipoch nie o tom ako majú ľudia tipovať. Na to je iný článok a určite v nom nebude aby si ako prvé predplatili tipy :bang:
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Poslaťod Mickey » 23. Máj 2015, 1:39

Mickey
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Mickey » 23. Máj 2015, 1:45

Mickey
Nováčik
Nováčik

Poslaťod HnnbL » 1. Sep 2015, 22:09

raz som si zaplatil platený tip a bol to podvod. vy máte aké skúsenosti?
HnnbL
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Bure96 » 2. Sep 2015, 18:22

existujú rôzne nekalé praktiky. chystám aj nejaký článok aby ľudia vedeli ako to funguje. Bohužiaľ na tomto sa dá rychlo zarobiť a ľudia su proste naivný. Keď si človek neoverí historiu resp nemá si ju ani ako overiť a napriek tomu tomu človeku dôveruje tak potom je to ťažko.

Dôležité je si uvedomiť, že ten čo vám chce dať tie tipy tak nič neriskuje!
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Predchádzajúci

Späť na Otázky nováčikov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť