Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

live stavkovanie

Opýtajte sa čomu z tipovania nerozumiete.

live stavkovanie

Poslaťod buxi86 » 25. Dec 2014, 12:37

zdravím pánove,chcel by som sa poradiť s ludmi ktorí sa venujú mam par dotazov.

1.je možne aby mi stavkova kancelária zablokovala ucet koli castym stávkam(napr.80stavok behom 4hodin)
2.aky je najvecsi vklad a mozna vyhra pri live stavkach????
3.moze mi stavkova kancelaria zablokovat ucet koli castym vyhram, vysokej výhre alebo vysokému vyberú z môjho uctu v stavkovej????

to je asi vsetko co ma momentalne napada :D ,dufam ze sa tu niekto najde kto by chcel odpisat :D :D .Vopred dakujem za odpoved :D
buxi86
Nováčik
Nováčik

Re: live stavkovanie

Poslaťod Bure96 » 25. Dec 2014, 14:00

Najprv si musíme objasniť čo je to zablokovať a až potom sa vyjadrím. Ide o to, že zablokovanie účtu znamená nemožnosť prístupu na svoj účet. Potom je zníženie limitu na stávky teda ak ti dajú limit 0 EUR, tak potom sa prihlásiš na svoj účet ale nepodáš si stávku. Je tu možnosť aj zníženia limitu napr. na 20 EUR a vtedy sa teda prihlásiš a môžeš si aj podať avšak max 20 EUR/stávka.

Zablkovanie účtu prichádza iba vtedy ak si porušil nejaké pravidlá resp. neposlal si im nejaké dokumenty kvôli overeniu identity.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Poslaťod buxi86 » 29. Dec 2014, 19:22

thomas dakujem za odpoved ;) ;) chcel by som vediet este dovod kedy mi mozu znizit limyt na stavku???mozu ma limitovat aj vo vybere z uctu(napr mam na ucte 2000e a chcem si ich vybrat naraz ale daju mi limit ze mozem vybrat napr. len 500e???) bavym sa o bet365 :thanks: :thanks:
buxi86
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Bure96 » 29. Dec 2014, 19:58

znižia ti limit napr. ak podáš stávku za veľa penazí a vyhráš, ak si dlhodobo v pluse, tipuješ podla nejakých predplatených servisov, majú z tvojich tipov rešpekt ;) ..... no možnosti je veľa a vždy neplatia. Sú rôzne a každá stávková má svojich ludí, ktorí to vyhodnocujú. Je to iba na ich vôli.

S limitom pri výbere som sa ešte nestretol, ale môže dôjsť k takejto situácií ak nemáš overený účet. Treba však pozerať aký limit má konkrétna platobná metóda.

No v bet365 sú v pohode, len musia mať overenú tvoju identitu.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Späť na Otázky nováčikov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť