Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Čo znamená dostať limit?
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
Čo znamená dostať limit?
Čítal som to v niektorých príspevkoch a chcem sa vás opýtať ako skúsenejších hráčov, čo znamená dostať limit v stávkovej kancelárii? A prečo vám ho môžu dať? 

-
trpajzlik - Nováčik
Re: Čo znamená dostať limit?
trpajzlik píše:Čítal som to v niektorých príspevkoch a chcem sa vás opýtať ako skúsenejších hráčov, čo znamená dostať limit v stávkovej kancelárii? A prečo vám ho môžu dať?

-
Bure96 - Podpora
No tak to je ešte hudba ďalekej budúcnosti, ale rád by som sa dožil toho, aby niekde rozmýšľali, či mi nedajú limit
Myslím si, že je to dosť tvrdé opatrenie, ale celkom sa dá pochopiť.

-
trpajzlik - Nováčik
trpajzlik píše:No tak to je ešte hudba ďalekej budúcnosti, ale rád by som sa dožil toho, aby niekde rozmýšľali, či mi nedajú limit![]()
toto opatrenie nie je teda od stávkových bohviečo ale oni sa tak chránia pre profesionálnymi hráčmi aby nezbankrotovali, proste keď sa cheš tipovaním živiť teda zarábať treba ísť do profesionálnej stávkovej kancelárie, ktorých kráľom je Pinnacle

-
Directore - Administrátor
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť