Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Prevod z Moneybookers na SK účet...
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Prevod z Moneybookers na SK účet...
Ahoj Thomas!
Vidím, že si fachman v tipovaní
... Ja iba začínam a práve si chcem zariadiť účet Moneybookers. Na to, aby som to urobil potrebujem info. Aké sú tvoje skúsenosti (prípadne skúsenosti priatelov) s prevodom z Moneybookers na účet v slovenskej banke?? (som vo VÚB-ke)
Ak si chcem peniaze z môjho Moneybookers účtu previesť na účet vo VÚB, tak 1) za aký čas mám prostriedky na Sk účte? 2) Je to bezpečné? 3) Ak si prevediem peniaze z Bwin priamo na účet v banke, je to o moc lacnejšie? Povedzme mesačne prevod sumy 100 eur z Moneybookers na SK účet sa líši o koľko od prevodu priamo na účet?
Sorry, že mám toľko konkrétnych otázok, veľmi by si mi pomohol.
Vdaka - Laco
PS: Rozmýšľam o moneybookers hlavne kvôli bezpečnosti, som však zvedavý aj na cenu a rýchlosť prevodu z MB na SK účet tiež nie je zanedbateľná
Vidím, že si fachman v tipovaní

Ak si chcem peniaze z môjho Moneybookers účtu previesť na účet vo VÚB, tak 1) za aký čas mám prostriedky na Sk účte? 2) Je to bezpečné? 3) Ak si prevediem peniaze z Bwin priamo na účet v banke, je to o moc lacnejšie? Povedzme mesačne prevod sumy 100 eur z Moneybookers na SK účet sa líši o koľko od prevodu priamo na účet?
Sorry, že mám toľko konkrétnych otázok, veľmi by si mi pomohol.
Vdaka - Laco
PS: Rozmýšľam o moneybookers hlavne kvôli bezpečnosti, som však zvedavý aj na cenu a rýchlosť prevodu z MB na SK účet tiež nie je zanedbateľná

- lacko1
- Nováčik
Re: Prevod z Moneybookers na SK účet...
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Dík Thomas!
Zas mám jasnejšie, hoci nie som presvedčený, že sa mi neoplatí posielať peniaze skôr priamo na Sk účet... Tieto peniaze sa na Slovensku už nezdaňujú ak dobre viem, tak potom niet o čom... Výhodu MB vidím v tom, že ak máš väčšie výhry tak si to nosíš v peňaženke bez toho, že by ti do nej niekto z SK mohol kuknúť
A nestraš s tým zákazom
Pekný deň ti prajem!
Laco
Zas mám jasnejšie, hoci nie som presvedčený, že sa mi neoplatí posielať peniaze skôr priamo na Sk účet... Tieto peniaze sa na Slovensku už nezdaňujú ak dobre viem, tak potom niet o čom... Výhodu MB vidím v tom, že ak máš väčšie výhry tak si to nosíš v peňaženke bez toho, že by ti do nej niekto z SK mohol kuknúť

Pekný deň ti prajem!
Laco
- lacko1
- Nováčik
Ahoj Thomas,chcem sa opytat ako je to s posielanim penazi z moneybookers na svoj ucet,ci je tam nejako obmadzena vyska ciastky,ktora,ked mi pride na ucet tak sa o to zacnu zaujimat danove urady,alebo nieco podobne...ide mi o to ci si mozem z moneybookers poslat naraz 3000 eur bez nejakych problemov,lebo myslim,ze v v cesku je to nejako obmadzene...za odpoved vopred dakujem
- rothstein
- Nováčik
nazdar,
myslím, že banky sú povinné hlásiť sumy nad pol miliona resp. 15 až 20 tisíc eur. teraz neviem ako to je presne.
aj keby si si dal poslať 20 000 eur, myslíš že by sa niečo stalo? jedine by bol o tom informovaný danový úrad a to je asi tak všetko. možno by v tebe prevládala dilema či zapaltiť daň. toto je už na tebe, ale nikdy nebol nikto odsúdený v SR či ČR za online stávkovanie. Čo viem, tak nikto neplatí daň
je to komplikované s tou daňou a preto to danové úrady ani neriešia.
no a z moneybookers je ak nie si VIP zákazník transakčný limit 21 000 EUR.....čiže tych 3000 eur môžeš v pohode vybrať. z vlastných skúseností môžem povedať, že som nikdy s takouto sumou nemal problémy.
myslím, že banky sú povinné hlásiť sumy nad pol miliona resp. 15 až 20 tisíc eur. teraz neviem ako to je presne.
aj keby si si dal poslať 20 000 eur, myslíš že by sa niečo stalo? jedine by bol o tom informovaný danový úrad a to je asi tak všetko. možno by v tebe prevládala dilema či zapaltiť daň. toto je už na tebe, ale nikdy nebol nikto odsúdený v SR či ČR za online stávkovanie. Čo viem, tak nikto neplatí daň

no a z moneybookers je ak nie si VIP zákazník transakčný limit 21 000 EUR.....čiže tych 3000 eur môžeš v pohode vybrať. z vlastných skúseností môžem povedať, že som nikdy s takouto sumou nemal problémy.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť