Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Live sázky
Príspevkov: 13
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Live sázky
Diky. No o tom bet365 sem spise uvazoval jako o pomocne strance kde jsou statistiiky, streamy A dalsi servis pro zakazniky, jenze nemaji tak dobre kurzy jako jinde a tez daji limit mozna pro zacatek u marathonu sazet nizke kurzy kde vyhra nebude tak vysoka a oddalim tak limit,.znas nejakou sazkovku kde je velmi siroky pocet ponúk s velmi dobrymi kurzy, kde mi nejde o komfort zakaznika protoze kdyz ma sazkovka velky komfort. Pro zakaznika tak ma i velmi vysooke marze .
- Sudi
- Nováčik
Re: Live sázky
no vysoké marže sa musia spájať aj s tým, kde ma stávková kancelária licenciu a koľko musí odvádzať odvody. Technicky asi ani nie je možné, aby bolo veľa takých stávkových ako je pinnacle sports. Proste takáto stávková potrebuje likviditu.
no potom by som ti už odporučil iba asi sbobet možno thegreek alebo 5dimes. Pri posledných dvoch menovaných nečakaj široký výber ponuky
no potom by som ti už odporučil iba asi sbobet možno thegreek alebo 5dimes. Pri posledných dvoch menovaných nečakaj široký výber ponuky
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 13
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť