Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
bonus
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
bonus
zdravim
existuje vobec nejaky no deposit bonus alebo nejaka uvitacia akcia v kasine z ktorej sa daju aj realne ziskat peniaze? nieco ako freebets v stavkovani lebo pri online kasinach mi tie poziadavky na pretocenie pridu uplne nerealne aby z toho hrac nieco ziskal..
existuje vobec nejaky no deposit bonus alebo nejaka uvitacia akcia v kasine z ktorej sa daju aj realne ziskat peniaze? nieco ako freebets v stavkovani lebo pri online kasinach mi tie poziadavky na pretocenie pridu uplne nerealne aby z toho hrac nieco ziskal..
- mrak
- Nováčik
Re: bonus
no neviem o takom. ja viem len o tých nezmyselných ..... ono je to vlastne uplne najlepšia promo akcia pre kasíno ... hráči si to tam vyskúšajú, pričom kasína vedia že tie peniaze s veľmi veľkou pravdepodobnosťou nikdy nevyberú. No a ked hráč už pozná to herné prostredie a páči sa mu tam, tak tam aj vloží peniaze často krát.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 2
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť