Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
2 ucty u Doxxbet
Príspevkov: 7
• Stránka 1 z 1
Re: 2 ucty u Doxxbet
tak ja som kedysik obidva účty, ale potom mi ich zlúčili a ostal mi len jeden účet a to na doxxbet.com
Podľa môjho sa nič také nemôže stať. Prinajhoršom ti ich zlúčia, ale ak počkáš tak napíšem im na zákazníckú podporu a dám ti vedieť.
Podľa môjho sa nič také nemôže stať. Prinajhoršom ti ich zlúčia, ale ak počkáš tak napíšem im na zákazníckú podporu a dám ti vedieť.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Takže ty môžeš mať účet tam aj tam. Napísali, že je to povolené lebo ide o dve samostatne fungujúce stránky.
Akurát na doxxbet.sk budeš platiť manipulák a môžeš si tam prenášať výhry zo .
Akurát na doxxbet.sk budeš platiť manipulák a môžeš si tam prenášať výhry zo .
-
Bure96 - Podpora
Aj na doxxbet.com je ta akcia a nemusíš platiť manipulák
-
Bure96 - Podpora
Viem, ale ked si odliknes pocet ludi ktori splnili podmienky na medzinarodnej verzii (vyse 100) a na slovenskej (asi 15), tak zistis ze sanca na vyhru je ovela vacsia...
Ale inak s tym manipulakom mas pravdu.
Este ako dlho ti vydrzal ucet na Doxxbet(myslim predzapasove tipovanie solo tiketov ak si bral najvyssii kurz na trhu)?Ci tam stihnem dotocit tie bonusy,ktore su celkom pekne na dnesne casy.
Ale inak s tym manipulakom mas pravdu.
Este ako dlho ti vydrzal ucet na Doxxbet(myslim predzapasove tipovanie solo tiketov ak si bral najvyssii kurz na trhu)?Ci tam stihnem dotocit tie bonusy,ktore su celkom pekne na dnesne casy.
- Mickey
- Nováčik
vieš čo ja nejako limity všeobecne nedostávam, lebo ja v tychto malych hravam hlavne maxikombinátori pre zábavu.
všetko velke dávam bud pinnacle alebo bet365. zatiaľ aj bet365 drží, takže pohoda.
všetko velke dávam bud pinnacle alebo bet365. zatiaľ aj bet365 drží, takže pohoda.
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 7
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť