Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Stryyke
Pravidlá fóra
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Príspevkov: 41
• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stryyke
zdravim vas,hral niekto uz na Styyke,som tam zaregistrovani a este traia z rumunska,a neviem si poradit ako hrat medzi sebou,cital som tam ako sa to robi,verte mi neideto ,ako ke by to bolo opacne napisane,ak mate cas napiste ako sa to robi uplne podrobnosti,uz 2 dni to skusam a neviem na to prist,ha ha
- stevo
- Začiatočník
Re: Stryyke
Bohžial v tejtoo kancelárií som toto nikdy neskúšal. Celkovo Stryyke nie je to čo by mi mohlo ponúknuť. A povedz čo konkrétne ti nejde, nech sa na to bližšie pozriem. Ale nič neslubujem. stryyke mi momentálne ani nejde načítať
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
problem je taki ,ze oni ponukaju ze mozes sutazit ai s inim uzivatelom,a oni tam pisu presne ako sa to robi v HELP,ale ked idem podla uvodu co tam pise,neviem to naist,ai ketd to naidem tam pise ine,ze activuite si Checkbox-ul ,a tam nikde nie naidem ani to slovo
- stevo
- Začiatočník
a ta stranka mne ide ai ostatnim
- stevo
- Začiatočník
takže som na to kukol a dospel som k tomuto:
- kedže stryyke nemá poriadnu českú podporu, nemal tam kto uploadovať stránky. Ked si pozreš anglickú verziu, tak tam o stryyker stávkach nie je ani zmienka. Ak som čítal pozorne. Neviem či to ty rumuni majú k dispozícií, ale ak hej tak potom naozaj neviem.
- kedže stryyke nemá poriadnu českú podporu, nemal tam kto uploadovať stránky. Ked si pozreš anglickú verziu, tak tam o stryyker stávkach nie je ani zmienka. Ak som čítal pozorne. Neviem či to ty rumuni majú k dispozícií, ale ak hej tak potom naozaj neviem.
-
Bure96 - Podpora
rumuni maju,som sa riadil podla nich,ini rumuni vrai ze hrali a cakali 2 tizdne kym vibrali peniaze,ja som im poslal mail,a nic,a druchi poslali a odpisali im,ia si mislim ze ten preklad je problem,neviem scusim este im napisat mail,ja som to ponukol kamaratom z rumunska ze je tam ai verzia po rumunsky,
- stevo
- Začiatočník
fact ,no scuste sami si otvorit a hrati,
- stevo
- Začiatočník
takže zo zákazníckeho servisu mi prišla jasná odpoved a to, že už nechcú ponúkať stryyker stávky, len normálne stávky.
-
Bure96 - Podpora
jaj,a to tam nevedea napisat alebo vimazat,ok diky
- stevo
- Začiatočník
no to je ten problém tych stávkových, ktorý nemajú aj podporu v danom jazyku v ktorom je stránka. Preto sa treba pozerať na anglickú verziu vždy.
ide o bookies ako 10bet alebo eurobet
ide o bookies ako 10bet alebo eurobet
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 41
• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť