Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

NBA Statistika

Diskutujte o všetkom čo súvisí s tipovaním na internete alebo online hazardom.
Pravidlá fóra
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.

NBA Statistika

Poslaťod Sudi » 14. Jan 2016, 8:35

Ahoj,
chtěl bych se zeptat zkušených sázkařů na docela okrajovou statistiku. Jelikož neumím nadprůměrně anglicky, tak se mi ji nedaří najít (pokud vůbec existuje):
--- Statistika průměru bodů/týmu za ČASOVÉ období jednotlivých čtvrtin... Například kolik bodů průměrně dá Miami od 8mé minuty druhé čtvrtiny do jejího konce---počet bodů od 8-12min/2Q

nebo počet bodů, které tým průměrně vstřelí mezi 20-24 minutou.

Absence lepší znalosti angličtiny mi bohužel znemožňuje takovouto nebo podobnou STATS najít.

Děkuji Vám za reakce a za pomoc. :) :thanks:
Sudi
Nováčik
Nováčik

Re: NBA Statistika

Poslaťod Bure96 » 15. Jan 2016, 15:18

:) Tak s tymto ti ja asi nepomôžem. Ale zaujmalo by ma či takáto štatistika vôbec existuje, lebo by som povedal, že to už je moc.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Re: NBA Statistika

Poslaťod Sudi » 16. Jan 2016, 10:02

No skutečně jsem to nikde nenašel a nikdo mi s tím nedokázal pomoct, proto si to zpracovávám sám podle tohoto zdroje: :-bd
http://nbasket.cz/?page=zapaspbp&id=8229
:geek:
Sudi
Nováčik
Nováčik

Späť na Diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť