Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
NBA Statistika
Pravidlá fóra
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
NBA Statistika
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zkušených sázkařů na docela okrajovou statistiku. Jelikož neumím nadprůměrně anglicky, tak se mi ji nedaří najít (pokud vůbec existuje):
--- Statistika průměru bodů/týmu za ČASOVÉ období jednotlivých čtvrtin... Například kolik bodů průměrně dá Miami od 8mé minuty druhé čtvrtiny do jejího konce---počet bodů od 8-12min/2Q
nebo počet bodů, které tým průměrně vstřelí mezi 20-24 minutou.
Absence lepší znalosti angličtiny mi bohužel znemožňuje takovouto nebo podobnou STATS najít.
Děkuji Vám za reakce a za pomoc.
chtěl bych se zeptat zkušených sázkařů na docela okrajovou statistiku. Jelikož neumím nadprůměrně anglicky, tak se mi ji nedaří najít (pokud vůbec existuje):
--- Statistika průměru bodů/týmu za ČASOVÉ období jednotlivých čtvrtin... Například kolik bodů průměrně dá Miami od 8mé minuty druhé čtvrtiny do jejího konce---počet bodů od 8-12min/2Q
nebo počet bodů, které tým průměrně vstřelí mezi 20-24 minutou.
Absence lepší znalosti angličtiny mi bohužel znemožňuje takovouto nebo podobnou STATS najít.
Děkuji Vám za reakce a za pomoc.
- Sudi
- Nováčik
Re: NBA Statistika
Tak s tymto ti ja asi nepomôžem. Ale zaujmalo by ma či takáto štatistika vôbec existuje, lebo by som povedal, že to už je moc.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Re: NBA Statistika
No skutečně jsem to nikde nenašel a nikdo mi s tím nedokázal pomoct, proto si to zpracovávám sám podle tohoto zdroje:
http://nbasket.cz/?page=zapaspbp&id=8229
http://nbasket.cz/?page=zapaspbp&id=8229
- Sudi
- Nováčik
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť