Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

Bet365 dali mi limity

Diskutujte o všetkom čo súvisí s tipovaním na internete alebo online hazardom.
Pravidlá fóra
Táto sekcia neslúži k reklame na iné webové stránky bez informačnej hodnoty. Takéto príspevky budú vymazané.

Bet365 dali mi limity

Poslaťod Azzzim » 29. Feb 2024, 16:03

Citujem :
Milý/á Marek
Po prehodnotení Vášho účtu naším tímom traderov Vám s ľútosťou oznamujeme, že naša internetová služba zostáva pre Vás síce dostupná, ale na akékoľvek budúce stávky budú uplatnené stávkové obmedzenia a funkcia Cash Out už pre Vás nie je dostupná. "
Osklbal som ich o eura a oni ma obmedzili, ako to riesite? Zalozenim noveho uctu na rodinneho prislusnika? Nevadi ak si poslem peniaze z rovnakeho bankoveho uctu? Nepridu na to? Alebo co nerobit aby neprisli na to ze maju docinenie so sikovnym tipovačom? Mate nejake tipy triky?
Azzzim
Nováčik
Nováčik

Re: Bet365 dali mi limity

Poslaťod Bure96 » 26. Mar 2024, 14:22

idem sa opýtať, že kolko ste boli v pluse? ked vám dali limit?

samozrejme nový príslušník, ale ideálne nový mobil resp pc, nový internet atď. Lebo oni všetky digitálne stopy zaznamenavajú a tým pádom si lahko dohladatelny.

určite treba nový účet, vždy na meno toho, komu patrí hráčske konto.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Re: Bet365 dali mi limity

Poslaťod Azzzim » 10. Apr 2024, 21:04

Ani neviem kolko som bol v pluse mal som ho aj 15 rokov, no v posledných mesiacoch sa mi darilo a tak mi dali limity. Je tu niekto kdo by mi predal jeho bet365?
Azzzim
Nováčik
Nováčik

Späť na Diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť