Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Výber z pobočky
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Výber z pobočky
Dobrý deň , mám záujem tipovat vo väčšom. Moja otázka znie : Ak pojdem podať stávku do pobočky niké cca 10 kurz s vkladom 500€ tak výhra bude stanovená na 5000€ chcel by som vedieť či sa dá táto suma poslat hned na bankový účet ? Nechcem to podávať cez internet pretože mi môžu dať limit snaď chápate
) ... čize ak pôjdem a tiket bude výherny môžem požiadať aby mi výhra bola vyplatená na bankový účet ? Bez toho aby som musel uvádzať svoj stávkový účet? Vopred ďakujem za odpoveď

- Bendzo
- Nováčik
Re: Výber z pobočky
neviem aký je limit pre výber na pobočke. Ale je dosť možné, že sa nevyhneš vyplneniu osobných údajov, lebo neviem či sa to nejako nemusí nahlasovať. A aj ked im budeš diktovať bankový účet, tak budeš musieť s ním dať aj svoje meno priezvisko a všetko asi nejako podložiť. Čiže tam budeš potrebovať asi nejakého človeka, ktorý ti to vyberie.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Re: Výber z pobočky
Čítal som si a do 5000 EUR ti to vyplatia na pobočke a nad 5000 budeš musieť ísť bud na centrálu niké alebo si to môžeš nechať vyplatiť na online konto.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Späť na České a slovenské stávkové kancelárie
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia