Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Výber z Betfair cez Moneybookers
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Výber z Betfair cez Moneybookers
Ahoj
neviete ako dlho bude trvat vyber na moneybookers cez betfair? Potrebujem vybrat dnes do polnoci, z pinnacle som si uz nieco vybral, cca 5 min. A ak viete tak mi napiste, ktore stavkove maju najrychlejsie vybery, ak tam mam peniaze, tak z nich nieco vyberiem Dakujem za odpovede
neviete ako dlho bude trvat vyber na moneybookers cez betfair? Potrebujem vybrat dnes do polnoci, z pinnacle som si uz nieco vybral, cca 5 min. A ak viete tak mi napiste, ktore stavkove maju najrychlejsie vybery, ak tam mam peniaze, tak z nich nieco vyberiem Dakujem za odpovede
- PSD999
- Začiatočník
Re: Výber z Betfair cez Moneybookers
no tak to neviem, ale počítam, že ti ich pošlú až zajtra na betfair.
rýchle výbery majú napr. gamebookers, partybets, občas bet24, to ťažko sa hovorí, ale budeš mať s tym problém podla mna lebo je víkend...........v tom nie je pravidlo, že ti to pošlú do 5 minút resp. 6 hodín......môžeš len skúšať šťastie.....a načo potrebuješ rychlo money?
rýchle výbery majú napr. gamebookers, partybets, občas bet24, to ťažko sa hovorí, ale budeš mať s tym problém podla mna lebo je víkend...........v tom nie je pravidlo, že ti to pošlú do 5 minút resp. 6 hodín......môžeš len skúšať šťastie.....a načo potrebuješ rychlo money?
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Re: Výber z Betfair cez Moneybookers
idem skusit nhl, ale pre-season je obmedzeny vyber: interwetten, tobet, unibet a nikde tam nemam peniaze
- PSD999
- Začiatočník
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť