Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Betfair sa sťahuje z medzinárodných trhov
Re: Betfair sa sťahuje z medzinárodných trhov
dobry den mozte mi prosim vas napisat nejaky alternativny web na bet365 lebo tamtych alternativnych sa uz nejde prihlasit dakujem
- Lubka9
- Nováčik
však včera som to tu dal
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Ktoré krajiny neblokujú platby/výbery na betfair creditkou? Z sk sa uz bohuzial dobit vybrat kreditkou nedá. Viete poradit nejaku banku v ČR pripadne Madarsko?
- Slimko7554
- Nováčik
využívaj skrill. Tam vložíš kreditkou a potom iba pošleš do betfair. Taktiež urobíš aj výber - z betfair na skrill a potom sa už rozhodneš ako zo skrillu na tvoj bankový účet.
-
Bure96 - Podpora
Zdravím, som tu novoregistrovany, tak dufam ze spravu zobrazi v spravnom fote. Vyskytol sa väčší problem. Môj známy-šéť ma takisto ucet na betfair. Všetky vklady robi zatial iba Creditcard. Včera sa udiala taká vec, že už nieje možné vkladať a ani vyberať na betfairi. čo robiť v takomto prípade? ako sa dostať k svojim peniazom? samozrejme že sa rieši skrill, ale myslim si že peniaze mu tam nebudu chciet vyplatiť nakoľko ich vkladal credittkou. ďakujem za vaše rady
- Slimko7554
- Nováčik
normalne nech napíše na podporu betfair a uvidí čo mu napíšu. Ďalšia alternatíva je založiť si účet napr. v ČR a poslať peniaze tam.
-
Bure96 - Podpora
cau thomas,
ako sa da zmenit dns adresa aby som mohol zo slovenska tipovat na betfair?
ako sa da zmenit dns adresa aby som mohol zo slovenska tipovat na betfair?
- milacik
- Nováčik
thomas prosim ta zmenil som dns a nemozem sa prihlasit na betfair co mam este spravit dakujem
- Bondo77
- Nováčik
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť