Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Bet365 nefunguje? Alternatívny link na Bet365.com
Príspevkov: 34
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Alternative Bet365 URL, Bet365 Mirror site resp linky na
Děkuji za tip a rychlou reakci, tu možnost oslovit slovenského občana bohužel nemám. 8 měsíců už mi přijde docela dost a už jsem nějak ztratil pozitivní myšlení, že by to měl být "rychlý" proces.
Spíš mě právě napadlo jestli není nějaká konkurenční sazkovka, která by umožňovala funkci prodeje tiketu live. U Tipsportu tiket prodat jde ale zdaleka né na tak vysoké úrovni jako u Bet365. Takže např. Tipsport u mě nic neřeší.
Skutečně tě nenapadne nějaká alternativa? Když odpadla první varianta napsat to na slovenského občana tak už mě nic nenapadá.
Spíš mě právě napadlo jestli není nějaká konkurenční sazkovka, která by umožňovala funkci prodeje tiketu live. U Tipsportu tiket prodat jde ale zdaleka né na tak vysoké úrovni jako u Bet365. Takže např. Tipsport u mě nic neřeší.
Skutečně tě nenapadne nějaká alternativa? Když odpadla první varianta napsat to na slovenského občana tak už mě nic nenapadá.
- Luky11
- Nováčik
tak spoločnosť bet365 je v tomto jednotka.
problém je že tie najznámejšie český trh opustili. priznám sa, že tie tikety moc nepredávam a toto nemám moc odskušané. Ale konkurencia v podobe 365 sa hladá ozaj ťažko. Betfair viem, že má stále otvorenú pre ČR klasickú stávkovú kanceláriu. Tam sa to nedá predať live?
problém je že tie najznámejšie český trh opustili. priznám sa, že tie tikety moc nepredávam a toto nemám moc odskušané. Ale konkurencia v podobe 365 sa hladá ozaj ťažko. Betfair viem, že má stále otvorenú pre ČR klasickú stávkovú kanceláriu. Tam sa to nedá predať live?
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Betfair mě napadl ale nechci zakladat účet a sr*t se s tim abych pak zjistil že to nejde a že se vlastně v ničem od konkurence neliší.
- Luky11
- Nováčik
Thomas,prosim ta je nejaky alternativny link na Betfair?....vdaka
- karci1975
- Nováčik
alternatívny link som nenašiel ale ked kontaktuješ zákaznícku podporu, tak možno niečo poradia.
ale ak si zmeníš DNS v pc, tak by ti všetko malo ísť. to isté platí ked zmeníš dns aj v mobile. tam ale potrebuješ stiahnuť apku. JE vela návodou na zmenu dns a aj tu na fóre, takže ak sa do toho pustí do 2 minút to máš urobené.
ale treba dávať pozor na platby, lebo účty sa tiež blokujú. bud vkladať už iba cez skrill alebo si urobiť v zahraničný bankový účet.
ale ak si zmeníš DNS v pc, tak by ti všetko malo ísť. to isté platí ked zmeníš dns aj v mobile. tam ale potrebuješ stiahnuť apku. JE vela návodou na zmenu dns a aj tu na fóre, takže ak sa do toho pustí do 2 minút to máš urobené.
ale treba dávať pozor na platby, lebo účty sa tiež blokujú. bud vkladať už iba cez skrill alebo si urobiť v zahraničný bankový účet.
-
Bure96 - Podpora
Dakujem ti za odpoved...idem vyskusat tu zmenu DNS. No chcel som kontaktovat zakaznicku podporu,takze pouzil som mailove adresy z minulych komunikacii,ale tieto maily mi ani len neodisli....tak konkretne som pisal na notifications@betfair.com a taktiez cesky@betfair.com, a no ani jeden mi neodisiel. Dostal som odpoved MAILER-DAEMON@messagelabs.com,ze mam zmenit mailovu adresu prijimatela....Len teraz komu napisat? Nemam iny kontakt na Betfair....
- karci1975
- Nováčik
skús info@betfair.com alebo im po anglicky napíše na facebooku stránku. Veľa firiem funguje takto cez sociálne siete.
-
Bure96 - Podpora
Thomas dakujem...isiel cez zmenu DNS a funguje to....este raz klobuk dole
- karci1975
- Nováčik
-
Bure96 - Podpora
dakujem tomino
- Carfo
- Nováčik
Príspevkov: 34
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť