Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
porovnanie kurzov v betbrain
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
porovnanie kurzov v betbrain
ako ste si mohli všimnúť betbrain mal dlhšiu dobu spustené dve beta verzie stránok, jedna bola beta.betbrain.com a druha beta.betonvalue.com.
Dnes sú už v plnej prevádzke tak sem napíšem čo sa udialo:
na betbrain.com si môžete porovnať kurzy u 44 stávkových kanceláriach a to bez nejakého väčšieho časového obmedzenia (nevýhodou je len 44 stávkových a samozrejme uvidíme či sa nebudu časom služby zhoršovať, lebo konkurencia je veľká. Nenájdete tam ani sure bets)
betonvalue.com poskytuje cca 150 stávkových kancelárií, bohužial tato služba je za poplatok, ale v tomto prípade máte k dispozícií aj sure bets.
Dnes sú už v plnej prevádzke tak sem napíšem čo sa udialo:
na betbrain.com si môžete porovnať kurzy u 44 stávkových kanceláriach a to bez nejakého väčšieho časového obmedzenia (nevýhodou je len 44 stávkových a samozrejme uvidíme či sa nebudu časom služby zhoršovať, lebo konkurencia je veľká. Nenájdete tam ani sure bets)
betonvalue.com poskytuje cca 150 stávkových kancelárií, bohužial tato služba je za poplatok, ale v tomto prípade máte k dispozícií aj sure bets.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Re: porovnanie kurzov v betbrain
su spolahlivy ti betonvalue?
betbrain a beton value nieje jedno a to iste?
ak sa tam regnem u betonvalue a zaplatim tie tipy nie su nejake fake?
ja len ak nahodou si tam uz bol alebo si registrovany
betbrain a beton value nieje jedno a to iste?
ak sa tam regnem u betonvalue a zaplatim tie tipy nie su nejake fake?
ja len ak nahodou si tam uz bol alebo si registrovany
- felujitas2010
- Nováčik
Re: porovnanie kurzov v betbrain
betbrain sa rozdelil na betbrain a betonvalue, ked vznikol oddsportal.....
samotný betbrain má kurzy všetko čo tam vidíš, bez poplatkov (proste iba kurzy bez časového sklzu už - myslím)
no a betonvalue je produkt kde si musíš zaplatiť, ale máš tam k dispozícií surebet stávky
neviem o to, že betonvalue by poskytoval tipy....ale neštudoval som a neregistroval som sa tam.....ved je další nový hráč na trhu oddsfinder, ktorý ma surebety zadara
samotný betbrain má kurzy všetko čo tam vidíš, bez poplatkov (proste iba kurzy bez časového sklzu už - myslím)
no a betonvalue je produkt kde si musíš zaplatiť, ale máš tam k dispozícií surebet stávky
neviem o to, že betonvalue by poskytoval tipy....ale neštudoval som a neregistroval som sa tam.....ved je další nový hráč na trhu oddsfinder, ktorý ma surebety zadara
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Späť na Aktuality zo sveta online hazardu
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť