Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Balíček free programov pre tipujuich
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Balíček free programov pre tipujuich
Nejakých pár programov, hádam niekomu pomozu.
pri stahovani z upnito odskrnite Súhlasím s pravidlami a pockajte kym sa odpocita cas potom vam nabehne tlacitko pokracovat nabehne dalsie 2 sekundove odpocitavanie nasledne kliknite na stiahnut, v pocitaci rozbalte pomocou programu winrar alebo podobnym
pri stahovani z upnito odskrnite Súhlasím s pravidlami a pockajte kym sa odpocita cas potom vam nabehne tlacitko pokracovat nabehne dalsie 2 sekundove odpocitavanie nasledne kliknite na stiahnut, v pocitaci rozbalte pomocou programu winrar alebo podobnym
-
Directore - Administrátor
Re: Balíček free programov pre tipujuich
reupload sa nedá?.....nejde to
- jaqube
- Nováčik
Re: Balíček free programov pre tipujuich
ved ja ani neviem čo v tych baličkoch je. tam podla mna nenajdeš nič dôležité.
A normálne to ide stiahnuť, ved teraz som to urobil.
Klikneš na to a začne sa to tam odpočítavať cca 35 sekúnd ( ty budeš mať možno viac - neviem), potom čakáš dalšie 3 sekundy a následne ti vyskočí stiahnuť - a je to.
A normálne to ide stiahnuť, ved teraz som to urobil.
Klikneš na to a začne sa to tam odpočítavať cca 35 sekúnd ( ty budeš mať možno viac - neviem), potom čakáš dalšie 3 sekundy a následne ti vyskočí stiahnuť - a je to.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia