Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Tipbet
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
Re: Tipbet
dobry den,
a vyzvalo vás e-mailom aby ste si do určitého času vyzdvihli peniaze? ak áno mali ste tak urobiť.
Ale ak ste neurobili, tak nič sa nedeje. Kontaktujte zákaznícky servis a oni vám peniaze pošlú.
a vyzvalo vás e-mailom aby ste si do určitého času vyzdvihli peniaze? ak áno mali ste tak urobiť.
Ale ak ste neurobili, tak nič sa nedeje. Kontaktujte zákaznícky servis a oni vám peniaze pošlú.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Žiadny mail mi nezaslali. Teraz som im napísal mail. Uvidim, čo sa bude diať. Tie peniaze som chcel vybrať už skôr, len sa to nedalo, lebo boli nedostupné z dôvodu ešte nesplnenia pretočenia na bonus a teraz sa nedá vôbec prihlásiť na účet.
- dacen11
- Nováčik
zdravím,
ak ste bonus nemali dopretáčany, tak nemôžete očakávať že vám vrátia celú čiastku. Tam to bude komplikované. Neviem aké majú presne podmienky, ale je možné že vám strhnú výšku bonusu ako aj všetky výhry ktoré ste dosiahli z bonusových peňazí. AKo toto určujú, tak to už neviem.
ak ste bonus nemali dopretáčany, tak nemôžete očakávať že vám vrátia celú čiastku. Tam to bude komplikované. Neviem aké majú presne podmienky, ale je možné že vám strhnú výšku bonusu ako aj všetky výhry ktoré ste dosiahli z bonusových peňazí. AKo toto určujú, tak to už neviem.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 4
• Stránka 1 z 1
Späť na Ostatné stávkové kancelárie
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia