Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
leonbets
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Re: leonbets
tak do oddsring asi nie, ale do toho leonbets nie som si istý. Treba vyskúšať. Majú tam v podmienkach zakázané slovensko ale to platí skôr pre kasínové hry. Môžeš tam aj číslo vložiť. Na druhej stráne píšu, že naša krajina je zakázaná a porušujem pravidlá webovej stránky, takže ja by som tam nešiel. Náhodou vyhráš a oni sa len vyhovoria že tam nemáš čo robiť a máš po výhre.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Hej lidi,
Nezkoušel jsem, ale můj přítel řekl, že ze Slovenska není přístup. Není fér, myslím, nejsem si jistý, proč je toto omezení.
Nezkoušel jsem, ale můj přítel řekl, že ze Slovenska není přístup. Není fér, myslím, nejsem si jistý, proč je toto omezení.
- Zbyněk Gašpar
- Nováčik
tak na SVK sa tiež prijal zákon a spoločnosti, ktoré ho neakceptujú su už tak trochu na hrane. Legislatíva na SVK nie je ideálna a preto sa vela zahraničných spoločností stiahlo zo slovenska.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Má někdo informace, pokud jednoho dne bude možné získat přístup od SLK nebo pokud jsou omezení konečná?
- Zbyněk Gašpar
- Nováčik
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Späť na Ostatné stávkové kancelárie
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť