Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Zmena Občianskeho
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Zmena Občianskeho
Zdravím..
po čase som sa znova vrátil k B365. medzičasom som si vybavil nový Občiansky Preukaz. Chcem len vedieť či je nutné to tam nahlásiť že mám nový OP. Alebo ak sa mi nezmenila adresa a pod. tak to nie je potrebné ? Diky moc za radu
po čase som sa znova vrátil k B365. medzičasom som si vybavil nový Občiansky Preukaz. Chcem len vedieť či je nutné to tam nahlásiť že mám nový OP. Alebo ak sa mi nezmenila adresa a pod. tak to nie je potrebné ? Diky moc za radu
- JesseDudas
- Nováčik
Re: Zmena Občianskeho
ako toto neviem, ale riešil by som to asi až potom ked to budú pýtať. Pozri majú live chat, takže tam ti hned povedia ked sa ich opýtaš.
-
Bure96 - Podpora
Re: Zmena Občianskeho
Nazdar hoši,
Nebyl jsem v takové situaci, ale můj přítel mi řekl, že je dobré kontaktovat podpůrný tým a situaci vyjasnit.
Nebyl jsem v takové situaci, ale můj přítel mi řekl, že je dobré kontaktovat podpůrný tým a situaci vyjasnit.
- Zbyněk Gašpar
- Nováčik
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť