Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Zmena Občianskeho
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Zmena Občianskeho
Zdravím..
po čase som sa znova vrátil k B365. medzičasom som si vybavil nový Občiansky Preukaz. Chcem len vedieť či je nutné to tam nahlásiť že mám nový OP. Alebo ak sa mi nezmenila adresa a pod. tak to nie je potrebné ? Diky moc za radu
po čase som sa znova vrátil k B365. medzičasom som si vybavil nový Občiansky Preukaz. Chcem len vedieť či je nutné to tam nahlásiť že mám nový OP. Alebo ak sa mi nezmenila adresa a pod. tak to nie je potrebné ? Diky moc za radu
- JesseDudas
- Nováčik
Re: Zmena Občianskeho
ako toto neviem, ale riešil by som to asi až potom ked to budú pýtať. Pozri majú live chat, takže tam ti hned povedia ked sa ich opýtaš.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Re: Zmena Občianskeho
Nazdar hoši,
Nebyl jsem v takové situaci, ale můj přítel mi řekl, že je dobré kontaktovat podpůrný tým a situaci vyjasnit.
Nebyl jsem v takové situaci, ale můj přítel mi řekl, že je dobré kontaktovat podpůrný tým a situaci vyjasnit.
- Zbyněk Gašpar
- Nováčik
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť