Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

Vyjasnenie pojmov

Opýtajte sa čomu z tipovania nerozumiete.

Vyjasnenie pojmov

Poslaťod Martin4db » 17. Mar 2016, 21:02

Ahojte,

chcel by som sa spýtať na pár veci.
1. Čo znamená ,,Kto vyhraje zostávajúcu časť zápasu,, ja som na jeden zápas stavil (1:3), jasné, že som stavil na 3 a vyhral som, ale druhý krát som stavil tiež tak isto (HK Poprad 6:5 Zvolen), stavil som na Poprad a prehral som. Viete mi vysvetliť kde som spravil chybu?
2. Podobný prípad sa mi stal znova, len sa jednalo o tretiny ,,Kto vyhraje zostávajúcu časť 1. tretiny,, pri tom istom zápase (HK Poprad 3:0 Zvolen), stavil som na Poprad a prehral som.

:thanks:
Martin4db
Nováčik
Nováčik

Re: Vyjasnenie pojmov

Poslaťod Bure96 » 18. Mar 2016, 12:20

zdravím,

všimol som si, sú to stávky na zostávajúcu časť. To znamená sa ráta iba skóre od momentu podania stávky.

K bodu 1 mám uvedených málo informácií. Kedy si podal stávku, aku stávku a aké bolo aktuálne skóre pri podaní stávky.

K bodu dva asi tolkoto: ak poprad vyhrával 3:0 a ty si potom stavil na to, že kto vyhrá zostavajúcu časť 1. tretiny, tak sa nečuduj. Prvá tretina sa skončila 3:0 čiže ak si podal stávku až potom ako bolo 3:0, tak zostávajúca časť tretiny skončila 0:0. Skončilo sa to teda remízou a nie výhrou Popradu.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Poslaťod Martin4db » 18. Mar 2016, 18:37

Ahoj

Veľmi pekne ti ďakujem za vysvetlenie. Takže všetko sa odvíja do momentu podania stávky. Jasné chápem.

K bodu 1. (kedy som podal, akú stávku a aké bolo sróre), tiež chápem, podal som pred tým ako padol gól a tým pádom zostávajúcu časť zápasu vyhrali. :)

A ešte ak sa môžem spýtať čo znamenajú tie čísla pod tými HK napr. HK Poprad a pod tým je další kurz 10, na remízu je 12 a vedľa kurz a pod.?
Martin4db
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Bure96 » 18. Mar 2016, 19:58

veľmi rád by som ti odpovedal, ale vôbec neviem o aké čísla sa jedna a ani v kde si to našiel - asi máš na mysli nejakú stávkovú kanceláriu.

Budem potrebovať screen shot alebo mi povedz kde to vidíš na akej stránke.
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Poslaťod Martin4db » 18. Mar 2016, 20:11

To čo som vyznačil na to som sa pýtal. Ďakujem za tvoju trpezlivosť. :respect:
[img]file:///C:/Users/Martin/Desktop/Bez%20názvu.png[/img]
Martin4db
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Bure96 » 18. Mar 2016, 20:39

no to mal byť asi obrázok - bohužial nenačítal sa
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Poslaťod Directore » 19. Mar 2016, 17:56

obrazok ti nenacitalo lebo si dal lokalnu adresu, musis ho nahrat na web napr tu http://postimage.org/ alebo tu http://imgur.com/ alebo tu https://imgsafe.org/ a potom adresu toho obrazka skopiruj medzi img znacky ako si to urobil v tvojom prispevku vyssie
Obrázok užívateľa
Directore
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Martin4db » 20. Mar 2016, 13:34

Stávkujem na Tipsport.

Ešte mám takú otázku, ked dám víťaza danej tretiny napr. Zvolen a stav je 1:2 tak aj keď niekto dá gól tak stále vyhrá Zvolen?

Ďakujem.
Martin4db
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Bure96 » 20. Mar 2016, 18:03

Takze ta 10 znamena ze ten zostavajuci cas bude vyhra domacich alebo remiza. 02 remiza alebo vyhra hosti.

no neviem ako to myslis. ak zvolen vyhrava 2:1 a ty das klasicku stavku ze 1. tretinu vyhra zvolen tak si vyhral za predpokladu ze tu tretinu ozaj vyhra zvolen.

ak das na zostavajuci cas tak ak je stav 2:1 a poprad da po tvojom podani stavky gol tak tretina sa skonci 2:2, lenze ten zostavajuci cas skoncil 0:1 takze vyhra popradu je vitazna stavka.
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Späť na Otázky nováčikov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť