Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
No deposit bonusy
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
No deposit bonusy
Caute, neviete nejake bonusy do stavkovych kancelarii bez nutnosti vkladu?
Hladal som dlho na nete, ale nasiel som iba tento... http://www.profibet.eu/clanek_bonusy_bez_vkladu.htm
Hladal som dlho na nete, ale nasiel som iba tento... http://www.profibet.eu/clanek_bonusy_bez_vkladu.htm
- majco333
- Nováčik
Re: No deposit bonusy
zdravím,
no takže kedysik rozdaval bet-at-home poukážky ale odvtedy akosik nič. Ja som napríklad raz vyhral súťaž a zinkasoval som peniaze v hodnote 300 eur tuším, ale to bola súťaž.
neviem či si chceš len tak zahrať, lebo ak áno tak potom môžeš napr. v spomínanom bet-at-home sa prihlásiť ako hosť a len tak tipovať.
Ďalšou alternatívou je, že betsafe ma vypísané, že ak do 15 minút neodpovedia na tvoj dotaz, tak by ti mali poskytnúť tuším 10 EUR
no a tu je posledná alternatíva od vixbetu:
Každý deň systém náhodne vygeneruje 100 šťastlivcov, ktorí dostanú bonus 5 €. Čo treba urobiť? Stačí, ak sa každý deň prihlásiš pod svojim užívateľským menom a heslom a v sekcii Bonusy > Prehľad bonusov zistíš, či sa aj na Teba usmialo šťastie.
Chodia všetliake točenia zadarmo v casínach, ale o takýchto bonusoch neviem momentálne nič. Sorry.
no takže kedysik rozdaval bet-at-home poukážky ale odvtedy akosik nič. Ja som napríklad raz vyhral súťaž a zinkasoval som peniaze v hodnote 300 eur tuším, ale to bola súťaž.
neviem či si chceš len tak zahrať, lebo ak áno tak potom môžeš napr. v spomínanom bet-at-home sa prihlásiť ako hosť a len tak tipovať.
Ďalšou alternatívou je, že betsafe ma vypísané, že ak do 15 minút neodpovedia na tvoj dotaz, tak by ti mali poskytnúť tuším 10 EUR

no a tu je posledná alternatíva od vixbetu:
Každý deň systém náhodne vygeneruje 100 šťastlivcov, ktorí dostanú bonus 5 €. Čo treba urobiť? Stačí, ak sa každý deň prihlásiš pod svojim užívateľským menom a heslom a v sekcii Bonusy > Prehľad bonusov zistíš, či sa aj na Teba usmialo šťastie.
Chodia všetliake točenia zadarmo v casínach, ale o takýchto bonusoch neviem momentálne nič. Sorry.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Ten bonus na bet-at-home som samozrejme vyuzil
aj o tom Vixbete viem...
Neviete niekto dalsi o niecom?

Neviete niekto dalsi o niecom?
- majco333
- Nováčik
neviem isto, ale kdesi som videl anglické banery v betssone s dvojlibrovou voľnou stávkou. Skús sa na to popýtať v betsson.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 5
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť