Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Môžem tipovať keď nemám 18 rokov?
Príspevkov: 8
• Stránka 1 z 1
Môžem tipovať keď nemám 18 rokov?
Sevas,zistia,že tipujem online ked nemám 18?...popr. spraviť konto na otca a dať svoje č.účtu?...a nejakú stávkovú kde dajú bonus,kt.treba čo najmenej pretočiť...dík
- jankoo
- Nováčik
Re: Môžem tipovať keď nemám 18 rokov?
ty musíš všetko dokladovať.....čiže ak si založíš účet budú od teba pýtať dokumenty - čiže áno musíš mať 18
ked to dáš na oca, tak musí byť všetko na neho - bankový účet, kreditka - všetko skrátka musí sedieť.
stávkové sú to: bwin a bet365
ked to dáš na oca, tak musí byť všetko na neho - bankový účet, kreditka - všetko skrátka musí sedieť.
stávkové sú to: bwin a bet365
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
alebo môžeš aj william hill vyskúšať
podáš prvú stávku v hodnote 25 eur
je jedno či vyhráš alebo prehráš potom ti pripíšu stávku zdarma v hodnote 25 EUR......čistú výhru z tej stávky si môžeš nechať.
netreba to tam už nejako ani pretáčať.
problém je, že nemá podporu v sk/cz jazyku
podáš prvú stávku v hodnote 25 eur
je jedno či vyhráš alebo prehráš potom ti pripíšu stávku zdarma v hodnote 25 EUR......čistú výhru z tej stávky si môžeš nechať.
netreba to tam už nejako ani pretáčať.
problém je, že nemá podporu v sk/cz jazyku
-
Bure96 - Podpora
Ajaj...takže to neobabrem?.....ale ked skopírujem jeho doklady?
- jaqube
- Nováčik
doklady áno to ofotíš,
ale stávková ti pošle peniaze iba na účet, ktorý patrí dotyčnej osobe.......a dôležité je, že aj peniaze musíš poslať tou istou osobou, ktorú registruješ - čiže jeho bankový účtom.
ked som ja nemal osemnásť tiež som všetko robil cez tatkov účet...všetko som registroval na neho a všetko som proste robil v jeho mene a taktiež som všetky peniaze posielal z jeho účtu.
ale stávková ti pošle peniaze iba na účet, ktorý patrí dotyčnej osobe.......a dôležité je, že aj peniaze musíš poslať tou istou osobou, ktorú registruješ - čiže jeho bankový účtom.
ked som ja nemal osemnásť tiež som všetko robil cez tatkov účet...všetko som registroval na neho a všetko som proste robil v jeho mene a taktiež som všetky peniaze posielal z jeho účtu.
-
Bure96 - Podpora
Tak potom nič,dík...lebo som to chcel tajne :D
- jankoo
- Nováčik
Janko také veci nesmíš robit registrovat na druhých
- felujitas2010
- Nováčik
Príspevkov: 8
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť