Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Kurzový lístok na email
Príspevkov: 6
• Stránka 1 z 1
Kurzový lístok na email
nazdark,
potreboval by som radu, či existuje nejaká SK, ktorá zasiela na mail kurzový lístok napríklad na deň dopredu, máme v arbeit "ostro sledovaný internet" a kopec blok.stránok, tak takto by som si to vopred prešiel a doma to tam len nasekal, dík za odpoveď
potreboval by som radu, či existuje nejaká SK, ktorá zasiela na mail kurzový lístok napríklad na deň dopredu, máme v arbeit "ostro sledovaný internet" a kopec blok.stránok, tak takto by som si to vopred prešiel a doma to tam len nasekal, dík za odpoveď
- tutti242
- Nováčik
Re: Kurzový lístok na email
niké momentálne používam, no chcel by som vyskúšať aj iné druhy stávok a vyberám preto vhodnú intern.SK a takáto služba by bola velkým + pri výbere
aby som to doplnil, nejde o kurzy, ale o to, aké možnosti stávok ponúkajú na zápasy, napr. handikap na hokej, basket a pod.
aby som to doplnil, nejde o kurzy, ale o to, aké možnosti stávok ponúkajú na zápasy, napr. handikap na hokej, basket a pod.
- tutti242
- Nováčik
tož PSD999 dík za tvoj tip, idem na to pozrieť
- tutti242
- Nováčik
v budúcnosti sa budeme snažiť implementovať na stránku aktuálnu dnešnú ponuku spoločnosti bet365.
možno bude aj na celý týždeň. uvidíme.
možno bude aj na celý týždeň. uvidíme.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Príspevkov: 6
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť