Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Bonus Interwetten
Príspevkov: 16
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Bonus Interwetten
a keby som to stihol pretočiť do 2 mesiacov a nevyberiem do dvoch mesiacov tak mi aj tak strhnú bonus ?? alebo stačí iba pretočiť ??
Ďakujem !
Ďakujem !
- M4REK
- Nováčik
stačí iba pretočiť. dôležité je pretáčanie a nie výber. Oni by boli najradšej keby si nevyberal vôbec
Kvôli tomu pretáčaniu napíš na podporu a opýtaj sa pre istotu, či to už máš splnené. To máš tak najlepšie.
Kvôli tomu pretáčaniu napíš na podporu a opýtaj sa pre istotu, či to už máš splnené. To máš tak najlepšie.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
A ešte jedna otázočka trochu OT
na bwine nie je položka dnešná ponuka alebo aktuálna ponuka ?? alebo niečo podobné kde budú všetky zápasy na dnes zo všetkých líg a športov ?? lebo teraz keď musím začať tipovať tak si musím kliknúť na napr. Volejbal potom ligu a tak a to sa mi zdá nepraktické
ďakujem !
na bwine nie je položka dnešná ponuka alebo aktuálna ponuka ?? alebo niečo podobné kde budú všetky zápasy na dnes zo všetkých líg a športov ?? lebo teraz keď musím začať tipovať tak si musím kliknúť na napr. Volejbal potom ligu a tak a to sa mi zdá nepraktické
ďakujem !
- M4REK
- Nováčik
je tam všeličo možné, ale čo hlada, tak to tam nie je. Aspon o tom ja neviem. Tých zápasov je veľmi veľa, preto je to logické. Dá sa to však jednoducho vyriešiť.
Stačí ak navštíviš stránky nejakého livescore napr. esport.sk - tak tam nájdeš dnešnú ponuku. Esport spolupracuje s bwinom, čiže tie kurzy čo tam najdeš sú od bwinu.
Stačí ak navštíviš stránky nejakého livescore napr. esport.sk - tak tam nájdeš dnešnú ponuku. Esport spolupracuje s bwinom, čiže tie kurzy čo tam najdeš sú od bwinu.
-
Bure96 - Podpora
ak však tipuješ napr. taky volejbal, tak ten tam nenajdeš zatial. Potom odporúčam ísť na oddsportal.com, kde vľavo klikneš na volejbal a dáš todays matches. Oni porovnávajú stávkové, čiže ak medzi nimi najdeš aj bwin môžeš to tam ísť podať.
-
Bure96 - Podpora
no škoda ,ďakujem ten oddsportal využívam dosť často nevadí
ďakujem
ďakujem
- M4REK
- Nováčik
Príspevkov: 16
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť