Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Ladbrokes - bonus pre slovenských zákazníkov
Príspevkov: 9
• Stránka 1 z 1
Ladbrokes - bonus pre slovenských zákazníkov
chcem Vás informovať, že slovenské oddelenie ladbrokes vybavuje bonus pre hráčov zo SR, tak ak sa to podarí hneď ho sprístupníme. Možno to bude až tesne pred majstrovstvami sveta. O akú sumu však pôjde, to zatial netušíme.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Re: Ladbrokes - bonus pre slovenských zákazníkov
Skoda, ja som sa uz zaregistroval pred cca 2 mesiacmi A Thomas nevies ako to je na betfair s limitmy? Som za zaregistroval pred cca 2 tyzdnami, zatial to ide ok, ale mozem dostat limit?
- PSD999
- Začiatočník
nie na betfair dostať limit nemôžeš. tam hráš iba proti hráčom, nie proti bookmakerovi!
im je šumi fuk či vyhrávaš alebo prehrávaš. Oni majú zisk z toho keď niekto vyhrá a to je jediné čo ich zaújma.
Ty keď vyhráš tak zobereš peniaze hráčovi, proti ktorému si hral, čiže nie stávkovej kancelárií. V tom je cely ten princíp ....... Betfair je proste top ak hráš solo stávky, jedinou nevýhodou je ten pooplatok, ktorý musíš odviesť betfairu ak vyhráš. Stávkové si nastavujú kurzy tak, aby mali nejaký zisk aj z podaných stávok + to čo tam zákazníci prehrajú (ak prehrajú) no a betfair ma len to určité percento.
Je to obrovská spoločnosť, jej zisk bol tuším viac ako jednu miliardu za minulý rok. Nie každý ale tieto burzy stávok podporuje, napr. v austrálií dali betfair na čiernu listinu .... samozrejme aj tak tam podnikajú,, majú tam licenciu a všetko ide bez problémov. Hovorí sa, že aj niektoré stávkové kancelárie, tam chodia znižovať svoju stratu.
im je šumi fuk či vyhrávaš alebo prehrávaš. Oni majú zisk z toho keď niekto vyhrá a to je jediné čo ich zaújma.
Ty keď vyhráš tak zobereš peniaze hráčovi, proti ktorému si hral, čiže nie stávkovej kancelárií. V tom je cely ten princíp ....... Betfair je proste top ak hráš solo stávky, jedinou nevýhodou je ten pooplatok, ktorý musíš odviesť betfairu ak vyhráš. Stávkové si nastavujú kurzy tak, aby mali nejaký zisk aj z podaných stávok + to čo tam zákazníci prehrajú (ak prehrajú) no a betfair ma len to určité percento.
Je to obrovská spoločnosť, jej zisk bol tuším viac ako jednu miliardu za minulý rok. Nie každý ale tieto burzy stávok podporuje, napr. v austrálií dali betfair na čiernu listinu .... samozrejme aj tak tam podnikajú,, majú tam licenciu a všetko ide bez problémov. Hovorí sa, že aj niektoré stávkové kancelárie, tam chodia znižovať svoju stratu.
-
Bure96 - Podpora
S tym limitom si ma potesil O tom, ze betfair pouzivaju aj ine spolocnosti je aj vo videu spomenute
- PSD999
- Začiatočník
Nazdar. Ako je to vlastne s tým bonusom v Ladbrokes? Zaregistroval som sa, spravil 100 eurový vklad, prvé tri sólo stávky som dal po 10 eur na remízy NHL a nič. Platí to iba pre tenis, futbal a basketbal? Vytvorenie účtu zdĺhavé, spolu s overovaním pasu na niekoľkokrát. Promočný kód som nevedel kde uviesť, takže ani som ho neudával.
- Barkas
- Nováčik
ten promočný kód si mal uviesť pri registrácií! dole je kolonka: Propagačný kód/RAF ID .......
ak si ho nezadal bonus nedostaneš, ale môžeš napísať na podporu......a áno hokej neplatí,platia iba tie tri športy...všetko je v tých pravidlách napísané.
ale ak si chcel využiť ten bonus, nechápem prečo si podával tie kvalifikačné stávky po 10 EUR a nie 20 EUR ....... inak si mohol vedieť hned po prvej stávke, že je niečo zle ked si nedostal free bet.
Problém bude v nezadaní toho promo kódu a to že si tipoval na nesprávny šport. Možno je ten promo kod formalita......neviem no. musíš ich kontaktovať
ak si ho nezadal bonus nedostaneš, ale môžeš napísať na podporu......a áno hokej neplatí,platia iba tie tri športy...všetko je v tých pravidlách napísané.
ale ak si chcel využiť ten bonus, nechápem prečo si podával tie kvalifikačné stávky po 10 EUR a nie 20 EUR ....... inak si mohol vedieť hned po prvej stávke, že je niečo zle ked si nedostal free bet.
Problém bude v nezadaní toho promo kódu a to že si tipoval na nesprávny šport. Možno je ten promo kod formalita......neviem no. musíš ich kontaktovať
-
Bure96 - Podpora
Napísal som im email, odpoveď prišla do 2 hodín. Komunikácia na jednotku. Dostal som dodatočne 3 free stávky po 10 eur, za tú kvalifikačnú NHL-ku na remízy. Som to musel nejako prehliadnuť ináč by som ten bonus využil naplno a podal ich po 20 eur. Človek sa učí na vlastných chybách.
- Barkas
- Nováčik
a tak nevadí, ale aspon si dostal nejaký bonus......takže platí aj hokej? hlavne že v podmienakach nie je spomenutý.
a v akom jazyku si komunikoval? anglickom?
a v akom jazyku si komunikoval? anglickom?
-
Bure96 - Podpora
Veď práve. Kvalifikačné stávky na hokej ako šport sa v podmienkach na pridelenie freebet na stránke Ladbrokes nespomínali. Iba tri vyššie spomínané športy (tenis,futbal,basketbal). Som to prehliadol, nakoľko po zaregistrovaní som obdržal email s takým "poetickým" názvom - Vitajte na palube-, kde ma upozornili na možnosť získania 3 freebet s podmienkami bez obmedzenia na aký šport ich vsádzam. Dodatočne som si prečítal podmienky na Ladbrokes. Napr. tretí bod, citujem: "Každá kvalifikačná stávka musí byť v sume 5€ alebo viac, umiestnená na futbal, basketbal alebo tenis. Kvalifikované stávky musia byť v kurze 2.00 alebo vyššom." Povedzme si pri basketbale a tenise je pravdepodobnosť natipovať a vyhrať zápas s kurzom 2,00 a vyššie relatívne obtiažne a zostáva iba futbal. Komunikácia s Ladbrokes (Valerie) prebiehala v angličtine. Na margo toho celého tie tri kvalifikačné stávky na remízy NHL som prehral, možno aj to zavážilo. 2 z 3 freebetov som chytil. Vypláca sa z nich iba výhra, bez vkladu. Lepšie kurzy na remízy v NHL má iba Pinnacle.
- Barkas
- Nováčik
Príspevkov: 9
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť