Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
bwin - pretocenie bonusu
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
bwin - pretocenie bonusu
Chcem sa opytat ci je dane na zapasy s akym minimalnym kurzom musim stavit aby som mohol pretocit bonus pri prvom vklade ? dakujem
- 87mio87
- Nováčik
Re: bwin - pretocenie bonusu
zdravím,
no myslím si že nie, kedže v podmienkach to nemajú uvedené. Ja si to už nepamtam, ale ak ti to nerobí problém skús tipovať aspon kurzy 1.5 a malo by to byť ok.
Ako hovorím v podmienkach to nie je, takže kludne môžeš aj nižšie. Potom ked si budeš myslieť, že si to už pretočil napíš na podporu a opýtaj sa či si to už pretočil. Jednoduché.
no myslím si že nie, kedže v podmienkach to nemajú uvedené. Ja si to už nepamtam, ale ak ti to nerobí problém skús tipovať aspon kurzy 1.5 a malo by to byť ok.
Ako hovorím v podmienkach to nie je, takže kludne môžeš aj nižšie. Potom ked si budeš myslieť, že si to už pretočil napíš na podporu a opýtaj sa či si to už pretočil. Jednoduché.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
-
Bure96 - Podpora
Re: bwin - pretocenie bonusu
Bwin nepodmienuje pretocenie bonusu vyskou kurzu. Svojho casu som to robil tak, ze som nahovoril vsetkych moznych kamosov aby si vytvorili ucet a vlozili peniaze, ktore som im potom vratil a pretacali sme ten bonus na livku s kurzom 1,01 az 1,05
5x sme to takto pretocili a vytiahli 2 litre pricom vstupne naklady boli polovicne. Lenze tam hrozi, ze o to mozes lahko prist ak nemas skusenosti s live stavkovanim takze odporucam nieco podobne radsej nerobit. Navyse ak bude mat stavkova podozrenie, ze si sa dostal k viacerym bonusom tak mozes o ne prist - maju to napisene v pravidlach aj ked som zatial nepocul ze by sa to niekomu stalo. Moc to nekontroluju 

- sepiach
- Pokročilý
Príspevkov: 3
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť