Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

Bonus Betfair

Diskusia o Betfair. Fórum skúsenosti s burzou stávok Betfair.com.

Bonus Betfair

Poslaťod 21yogi » 2. Apr 2013, 14:18

Dobrý deň mám dotaz ohľadne bonusu na Betfair. Našiel som že treba vložiť 20€ podať stávku a do 48h vrátia vklad ale nikde som nenasiel podmienky výberu bonusu(pretočenie ,kurzové obmedzenia atd.. nemáte niekto presnejšie infromácie?
21yogi
Nováčik
Nováčik

Re: Bonus Betfair

Poslaťod Bure96 » 2. Apr 2013, 14:31

dobrý deň,

betfair stiahol svoje reklamy z rôznych štátov vrátane slovenska, preto nemáme recenziu na stavkovekancelarie.com. Informácie však nájdete na českej verzii:

ak však kliknete aj na tento link: betfair - tak vám vybehne stránka kde uvidíte spomínaný bonus. Potom tam kliknete na smlouvné podmínky ..... a tam sa dozviete prakticky všetky informácie.

Myslím však, že pretočenie tam nie je žiadne. Jednoducho sa podá prvá stávka a keď vám nevyjde, tak vám dajú spomínanú stávku zdarma. Tu je potrebné vsadiť. a to by malo byť všetko, žiadne kurzové obmedzenia. Ale na 100% to neviem povedať.

Betfair po novom nemá zákazníckú podporu v češtine a ani stránku, takže aby ste neboli prekvapeny. Po novom je možné prepínať medzi burzou a klasickou stávkovou - ale ten vstupný bonus platí len pre burzu.

Momentálne ide podla mna Betfair veľmi divoko. Moc mu nefandím.
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Poslaťod 21yogi » 2. Apr 2013, 14:37

Ďakujem za pomoc tú stránku so smluvnými podmienkami som preštudoval už predtým, ale nič o pretoční alebo tak tam nie je tak dúfam, že to tak aj bude
21yogi
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Bure96 » 4. Apr 2013, 13:23

Potom môžeš dať vedieť ako si pochodil s tým bonusom v Betfair
Na tipovanie odporúčam stávkovú kanceláriu alebo .
Obrázok užívateľa
Bure96
Podpora
Podpora

Späť na Betfair

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť