Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!
Registrace u bet365
Príspevkov: 10
• Stránka 1 z 1
Registrace u bet365
Zdravím všechny, měl bych několik dotazů.
Jel jsem na Slovensko a měl bych sázet přes někoho se Slovenským občanstvím, kdo má bankovní účet v ČR u FIO. Je to takhle v pořádku? A co se týče zakládání účtu, tak jsme pořád v procesu KYC a účet je vlastně omezený, takže pokud si změním DNS, povolí mi ho dodělat/budu si moct založit nový účet?
Jel jsem na Slovensko a měl bych sázet přes někoho se Slovenským občanstvím, kdo má bankovní účet v ČR u FIO. Je to takhle v pořádku? A co se týče zakládání účtu, tak jsme pořád v procesu KYC a účet je vlastně omezený, takže pokud si změním DNS, povolí mi ho dodělat/budu si moct založit nový účet?
- Danny2194
- Nováčik
Re: Registrace u bet365
ano je to správne. ak budeš mať kyc hotový, tak potom kludne môžeš ísť späť do ČR a odtial môžeš tipovať. Malo by ti to ísť. Ak zostaneš na slovensku musíš nejako obísť blokáciu, ale to je to najmenej.
popravde nerozumiem istým vecia. píšeš že si v procese kyc a potom hovoríš o novom založení účtu. môžeš to vysvetliť? lebo ak si v procese, tak už maš účet založený.
popravde nerozumiem istým vecia. píšeš že si v procese kyc a potom hovoríš o novom založení účtu. môžeš to vysvetliť? lebo ak si v procese, tak už maš účet založený.
-
Bure96 - Podpora
Myslel jsem to jako dvě alternativy, teď jsem teprve v procesu, kdy jim musím doložit nějakou smlouvu ze Slovenska, aby proběhlo ověření...jenom když se tady chci standartně přihlásit přes mobil, tak mi to píše, že moje údaje nebyly rozpoznány(česká sim) a když si koupím slovenskou sim a obejdu to, tak by mě to bez problému mělo přihlásit a nechat dokončit KYC?
- Danny2194
- Nováčik
ak sa registruješ do bet365 cez nejakú slovenskú identitu, tak nechápem aká zmluva zo slovenska. SORRY ale strácam sa. ani nepíšeš ako overuejš kontrolu identity.
-
Bure96 - Podpora
To je spíš moje chyba, vesvětluju to hrozně chaoticky...ověřuju přes pas a občanku, to ale nestačí, tak ta osoba ze Slovenska ještě musí dodat další dokument(v mém případě nějakou smlouvu) a poslat jim ho na mail. Spíš jsem zapomněl, že mi dočasně suspendovali účet, protože jsem se nechtě zmínil, že to zařizuju v Česku, i když s ním budu pracovat na Slovensku, proto se na něj ani nemůžu přihlásit. No, nebudu už zbytečně dělat zmatek a zkusim to nějak zařídit
mockrát díky za pomoc.

- Danny2194
- Nováčik
Dobrý den,
k Vašemu dotazu, proč sázková kancelář bet365 nemá doposud licenci k provozování hazardních her, uvádím následující.
Společnost vzala žádost o vydání základního povolení zpět a řízení tedy bylo v tomto důsledku v souladu se správním řádem zastaveno.
S pozdravem
Čejnová
3.4.2018
k Vašemu dotazu, proč sázková kancelář bet365 nemá doposud licenci k provozování hazardních her, uvádím následující.
Společnost vzala žádost o vydání základního povolení zpět a řízení tedy bylo v tomto důsledku v souladu se správním řádem zastaveno.
S pozdravem
Čejnová
3.4.2018
- Milhaus1981
- Nováčik
Danny2194 píše:Zdravím všechny, měl bych několik dotazů.
Dobrý den,
S pozdravem
Čejnová
3.4.2018
- Milhaus1981
- Nováčik
dobry den,
môžem sa opýtať odkiaľ máte túto informáciu?
môžem sa opýtať odkiaľ máte túto informáciu?
-
Bure96 - Podpora
stačí napsat na Ministerstvo financí
- Milhaus1981
- Nováčik
Príspevkov: 10
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť