Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

Titan Bet recenzia a bonus

Skúsenosti hráčov so zahraničnými stávkovými kanceláriami.

Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod Thomas » 14. Jan 2010, 12:16

takže ako viete po adaptácii titan pokeru ma titan nový produkt a to sú športové stávky. Licencovaný je v kahnawake čo je určite lepšie ako costa rica :)

v ponuke nechýbajú ani ázijské handicapy. ešte som ju nemal možnosť nejako moc preštudovať tak napíšem neskôr viac.

Meny hráčskeho konta:
EUR, GBP, USD a ešte tuším ZAR

Vklady:
vklady sú veľmi široké ( vrátane moneybookers, neteller alebo kreditných kariet). Samozrejmosťou je bankový prevod - účty majú v ČSOB a slovenskej sporiteľni. Upozornujem, že vklad nešiel cez prehliadač mozillu dobre (aspon mne nie) tak odporúčam iný (napr. chrome). minimalny vklad bankový prevodom je 20 EUR

Bonus:

bonus je fantasticky: 100 % do výšky 250 EUR, ale podmienky sú už horšie:

ked vložíte peniaze musíte vašu výšku bonusu (čiže max. 250 EUR) pretočiť 15 x.
ak vložíte teda 250 EUR je potrebné aby ste ten vklad pretočili 15x250=3750 EUR.
Ked tak spravíte automaticky Vám bude pripísaný bonus v cash balance.
čiže podobný systém aké v doxxbet.

minimálny kurz je 2.0 - tento sa zarátava do pretočenia
bonus je potrebné pretočiť do 90 dní od vkladu


Ak nás chcete podporiť prosím kliknete na textový link:
http://online.titanbet.com/promoRedirect?key=em9uZUlkPTE1NzMyNjAwOTUmbGFuZGluZ1BhZ2VJZD0xNDAzNjc1ODI0JnByb2ZpbGVJZD01MTA4MTI%3D
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1146
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod stevo » 14. Jan 2010, 12:44

nerozumiem,ak vlozim 250 bonus dostem ak tih 250 otocim 15x
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod stevo » 14. Jan 2010, 12:55

uz rozumiem,pocuvai admin z rumunska vlozil tam peniaze a chvalil sa ze vsetko je ok,ha ha ha,ja umrem vidis co znamenaju mat informatie,dnes som tea chvalil na poker sk,vcera som si vimenil link vsetko je o informatiach,ha ha ha ja som vedel hned ze tatok stranka je dobra,toto sa my paci super,ay ked nebudem mat nic stocho,presne informatie je ako cista voda,a to sa my lubi,ha
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod Thomas » 14. Jan 2010, 13:07

áno je to tak, že najprv musíš pretočiť 15x tých 250 EUR a potom ti dajú bonus.

Nerozumel som tomu poker.sk......ved na tej stránke poriadne nič nie je.
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1146
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod stevo » 14. Jan 2010, 13:52

poker portal.sk,je to tam urcite poviem ai adminovi ci mozem dalei propagovat 7bet.sk,urcite sa suchlasi,ti mne pomozes ja tebe 2x ,ha
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod Thomas » 14. Jan 2010, 14:35

tak to je super. dakujeme
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1146
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod stevo » 14. Jan 2010, 22:29

nevies nachodou kedi vznikla tatok kancelaria,alebo kedi si pocul ti o nei
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod Thomas » 15. Jan 2010, 0:54

no na trhu je minimálne 3 mesiace. s veeľkou pravdepodobnosťou vznikla v roku 2009 a o dlžku existencie sa nemusíš podla mna bat. titan ma aj známu poker hernu a ta ich vzdy udrží nad vodou.
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1146
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod stevo » 16. Jan 2010, 3:59

ja som tam videl pri registraci ze pitaju sa promo cod vlozit,a som videl na inei stranke ze tam pisu :Použite TitanBet MAXIMUMBONUS propagačný kód, keď sa prihlásite-až Titanbet.
a oni tam hovoria ze ak pretocis tich 250x15 dostanes freebet,to znamena ze stavku zdarma asi :( za 250,jak to vlasne je *28
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Re: Titan Bet recenzia a bonus

Poslaťod stevo » 16. Jan 2010, 5:03

tu som nasol taky clanok titanbets to je to iste ako titanbet,a tam vidim ze uz 2008 pisu neaky clanok o tom http://www.bettingpro.com/category/Book ... ing-bonus/
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Ďalší

Späť na Zahraničné stávkové kancelárie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť