Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Diskusia o Bet365. Fórum skúsenosti so stávkovou kanceláriou Bet365.com.
Recenzia Bet365 (SK) | Recenze Bet365 (CZ)

Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 13. Mar 2009, 23:58

Stávková kancelária bet365 patrí k mojím najoblúbenejším. Okrem live streamingu, ktorý ponúka každý väčší anglický bookmaker, tu nájdete podľa mna najkomplexnejšiu ponuku stávok. Pre porovnnanie uvediem:
Expekt - chýba tam napr. stávka na víťazov zápasov v ľadovom hokeji
Bwin - ponúka najviac športov resp. príležitosti na stávkovanie, ale chýba tam ázijský handicap

Bet365 ponúka všetko a niektoré stávky, ktoré najdete v bet365 sa na internete hladajú ťažko, aspon čo sa týka futbalu.

tipovanie cez mobil tu je samozrejmosťou, limity sú dosť vysoké - 10 000 eur, ale všetko záleží od ligy, napr. minule na zápas Prešov - Slovan bol limit 300 eur, ale zápas na anglickú ligu 6 000 EUR.

Aké problémy môžeme očakávať v bet365?
Problémy som v tejto stávkovej kancelárie nemal, ale čo som čítal na ostatných fórach tak sa vela ludí stažuje na to, že často limitujú. Osobne poznám troch ludí čo tam tipujú (stávky od 500 do 1500 eur) a limit ešte nedostali, pričom tam majú konto už 3 roky. Ja osobne som tiež nedostal, ale pre istotu chcem tu na to upozorniť. Ak dostanete limit (ževraj majú špeciálny 3,65 eur) treba vybrať peniaze a odísť, ak nemáte v pláne tipovať za drobné.

live chat je samozrejmosťou čo sa týka vkladov a výberov, tak k dispozícií je moneybookers a neteller bol tuším zatial dostupný len pre hráčov z českej republiky ale možno sa to už zmenilo. Výbery sú v pohode, do 24 hodín to máte na účte v moneybookers. Vklad prebehol cez moneybookers bez problémov a peniaze boli hned na účte. Bankové účty v slovenskej republike nemá a v českej netuším.

aktuálny bonus a podmienky bonusu najdete tu:
http://www.stavkovekancelarie.com/bonusy-stavkovych-kancelarii/
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1027
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Grobar » 3. Sep 2009, 22:14

Otázka 1:

Bonus platí len pre úplne nových zákazníkov a čiastka ktorú ste do stávkovej kancelárie vložili sa musí staviť do 90 dní.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To znamená, že keď si na účet vložím 50 Eur súčet mojich stávok musí do 90 dní byť minimálne 50 Eur?
===========================================================================================
Otázka 2:

- pre získanie bonusú je potrebné urobiť kvalifikačný vklad /tz. vsadiť vklad 1x, ale iba v max. výške bonusu/
a potom je potrebné navšíviť sekciu .....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To znamená, že keď chcem bonus 5O ečiek, tak můj prvý vklad na stávku dajme tomu futbalový zápas musí byť minimálne 50 ečiek a až následne mám nárok na bonus? Ak je to tak, ako píšem aj pre túto prvú stávku platí kurz 1,5?

*32
Grobar
Nováčik
Nováčik
 
Príspevky: 15
Registrovaný: 15. Máj 2009, 17:40

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Directore » 4. Sep 2009, 12:42

otazka číslo 1:

súčet tvojich stávok do tych 90 záleží od výšky bonusu (t.j tvojho kvalifikačného vkladu)

- ak bude 50 EUR potom musíš pretočiť 3x50 EUR (vklad) + 3x 50 EUR (bonus) = max 300 EUR

- ak bude 5 EUR tak potom 3x5 EUR (vklad) a 3x5 EUR (bonus) = max 30 EUR


otázka číslo 2:

- áno tento kvalifikačný vklad musí byť taktiež s minimálnym kurzom 1.5
- nemajú ju to zatial v podmienkach ale platí to aj na kvalifikačnú stávku
- vždy je lepšie sa držať toho obmedzenia, ktoré nájdeš na ich stránke (nie vždy sú tie podmienky najdokonalejšie)

- a áno máš pravdu. ak chceš bonus 50 eur musíš vykonať kvalifikačnú stávku v hodnote 50 EUR
Obrázok užívateľa
Directore
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 116
Registrovaný: 5. Feb 2009, 18:00

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod stevo » 16. Jan 2010, 1:36

zdravim,ak pretocim prvi krat 50eur bonus sa pripise automaticky,alebo je potrbne aby mi overili ai totoznost moju,as potom budem most hrat ai s bonusom,oni tam pisu:
Dále si vyhrazujeme právo požádat jakéhokoli zákazníka o poskytnutí vhodné dokumentace, abychom mohli prověřit jeho identitu před poskytnutím jakéhokoli bonusu či sázky zdarma na jejich úče
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 16. Jan 2010, 13:50

automaticky sa nepripíše. tam je postup ako sa pripíše. musíš ísť do sekcie pre členov a tam najdeš bonusy (alebo take niečo) a zadáš tam požadované číslo s tou koncovkou. Potom sa ti následne pripíše.

Oni si vyhradzujú právo. Takže či to od teba budú vyžadovať je otázne. Ja som svoj bonus už dávno vybral a odo mna nič nechceli. Ale angličania sú tým známy, že budeš potrebovať overiť identitu. to je tam na kostolnom poriadku. čiže ak nie hned, tak pri výbere určite. Máš s tym problem? *28
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1027
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod stevo » 16. Jan 2010, 13:54

zatial som nie vlozil,som si to precital ako je to presne,ok
stevo
Začiatočník
Začiatočník
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 7. Jan 2010, 19:32

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod sepiach » 17. Jan 2010, 18:12

Bonus ti pripisu hned ako otocis 1x vklad. Teraz si uz nespomenim ci maju podmienku vysky kurzu alebo nie....Mne prva stavka vysla cize som mal aj vklad + bonus + peniaze ktore som vyhral. Tie peniaze ktore si vyhral mozes hned zobrat prec ale vklad a aj bonus treba pretacat podla tabulky ktoru najdes v tej sekcii kde mas nastavenbie uctu. Netreba ziadne overenie identity obcianskym preukazom ale pri vybere penazi musis zadat bezpecnostny kod ktory ti pride v obalke domov. Mne ta obalka prisla asi po 3 dnoch od zalozenia uctu. Inac ak mas nejaky problem tak napis spravu priamo z tvojho hraceho uctu na support...reguju celkom rychlo. Bet365 je naozaj dobra a velmi sympaticka stavkova s velkou ponukou zapasov, priamych prenosov + super spracovane obrovske mnozstvo liviek.
sepiach
Pokročilý
Pokročilý
 
Príspevky: 105
Registrovaný: 25. Okt 2009, 21:07

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod didilko » 15. Nov 2013, 2:45

Dobry vecer chel som sa spytat na toto kasino ci vyplaca ako sa ma.Mam zaujem o hranie cisto iba rullety,len mam s toho zmiesane pocity a bojim sa ze nebudem moct potom vybrat peniaze z kasina. Tu na fore som sa docital ze musim stavkovat aby som mohol vyberat peniaze je to pravda ci nie ?
didilko
Nováčik
Nováčik
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 15. Nov 2013, 2:37

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 15. Nov 2013, 9:26

Dobry den
mozete mi napisat kde ste to citali ze sa tam musi stavkovat? ... bet365 je momentalne najlepsou spolocnostou. Vsetko funguje na jednotku. Niekto tu pise ze mu neposli peniaze ale to ide o bankovy prevod a moze to tam trvat dlhsie. Ja som nikdy nemal problem a ano dalsie miliony zakaznikov. Proste na bet365 nenajdes len tak lahko nejaku staznost. Ked hras v kasine tak v kasine...stavkovat nemusis. Len ak si zoberies kasinovy bonus musis ho pretocit podla podmienok. Peniaze potom normalne budes moct vybrat
Toho sa vobec nemusis obavat.
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1027
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod didilko1 » 15. Nov 2013, 14:32

Mozno moje informacie boli mylne dneska som si cital otom viac mam len 1 otazku ci sa da aj odmietnut vstupny vklad vopreda dakujem za vasu odpoved.
didilko1
Nováčik
Nováčik
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 15. Nov 2013, 14:28

Ďalší

Späť na Bet365

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť