Máte otázku, skúsenosť alebo potrebujete poradiť? Zaregistrujte sa (30 s) a napíšte svoj príspevok. Radi vám odpovieme a poradíme!

Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Diskusia o Bet365. Fórum skúsenosti so stávkovou kanceláriou Bet365.com.
Recenzia Bet365 (SK) | Recenze Bet365 (CZ)

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 2. Mar 2015, 16:16

limity sú tu stále a aj vždy budú. musíš si uvedomiť, že stávkové sú vlastne podniky a cieľom každého podniku je dosahovať zisk.

áno bet365 je celkom benevoletná hlavne čo sa live stávok týka. každá stávková kancelária má svoj algoritmus resp. celé oddelenie, ktoré skúmajú hráčov. nikto nevie s určitosťou povedať podla čoho stávková dáva limity. to má každá nastavené inak. v tvojom prípade by som povedal, že si bol moc úspešný v tom hokeji. potom si urobil chybu ak si používal tu istú IP ako aj ten istý počítač. neodporúča sa hrať ani arbitrážne stávky.

ak už si sa im raz nepáčil, tak potrebuješ novú identitu, nový počítač, novú IP adresu. Malo by to stačiť ak si nevytvorili nejaký algoritmus ktorý zistí po dvoch stávkach že si to ty :D .........aj tak tam je problém ešte s mestom. ak pochádzaš z menšieho mesta, tak to máš v celku problém.

kedysik dávno som si čítal taký príspevok, ked tam niekto zavolal prečo mu znížili limity a odpoveď bola priamo z betka a po anglicky: sorry biznis is biznis
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1040
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 2. Mar 2015, 16:21

presne ako písal mickey. treba skúšať stávkové pre profesionálov, hlavne u osvedčených ako je pinnacle, sbobet možno 188bet. Inak pinnacle bola nedávno predaná sám som zvedavý čo sa s tou stávkovou kanceláriou bude v budúcnosti diať. akým smerom sa vydá. prišla o klientelu z UK a chcela by ju asi späť. možno znížia kurzy aby sa uživila a mohla platit zároven dane.
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1040
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod jjerze » 7. Jan 2016, 11:35

chcel by som sa vás opýtať či už tu mal niekto aj limit na dlžku podavania live stavok..? mne zatial vklady nelimitovali ale čas podania ano to ma dosť serie ked mi načitava 20 sekund.. nechapem preco a vsetky kamaratom to podava tak 6 až 8 sekund.. dakujem.
jjerze
Nováčik
Nováčik
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 7. Jan 2016, 11:31

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 7. Jan 2016, 16:22

tak asi si dávajú na teba väčší pozor. Ja takýto problém nemám a beru mi to rýchlo.
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1040
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod jjerze » 7. Jan 2016, 19:15

ešte by som sa chcel opýtat ze ked si zrusim ucet tak ci si mozem spravit novy na svoje meno??.
jjerze
Nováčik
Nováčik
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 7. Jan 2016, 11:31

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 7. Jan 2016, 19:42

Popravde? toto som nikdy nerobil ale príde mi to ako blbosť. Ked niekoho limitujú, tak to potom všetci takto obchádzali. Nedáva to zmysel a stávková by išla proti sebe. Podla môjho oni tvoje záznamy uchovávajú hneď si ťa spoja aj keď použiješ inú e-mailovú adresu. Okrem toho musíš overiť totožnosť čiže prídu na teba tak či onak. Ale celkovo mi to príde ako nezmysel.
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1040
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod jjerze » 7. Jan 2016, 20:03

ono to je len limit na cas takze si myslim ze by to mohlo ist... ked som tam pisal tak mi povedala ze moj ucet je uplne v poriadku. a ked som pisal ze ci mozem zrusit ucet a spravit si novy tak mi hneed ze nie to sa neda ze to vam aj tak zrusia :D no nemyslim si su to ojebavaci.. a ide o to ze ma kurva nebavi cakat mi to poda ved uz aj zapas skonci kym to schvalia..
jjerze
Nováčik
Nováčik
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 7. Jan 2016, 11:31

Re: Recenzia resp. skúsenosť s bet365

Poslaťod Thomas » 8. Jan 2016, 13:44

no môj názor je, že ho síce možno otvoríš, ale ked náhodou vyhráš, tak potom môžeš mať problémy pri výbere. Povedia ti, že si tam už účet mal a zrušia ti všetky tvoje tikety. Som zvedavý čo urobíš potom. Vlastne neurobíš nič, budeš ich len nenávidieť.

Stále viem, že platí jedna identita = jeden účet. Ked ho zrušíš môžem byť vyhodnotený ako špekulant a už si tam potom neškrtneš.

A nemáš to spomalenie skôr nejakým internetovým pripojením? Alebo cez čo to podávaš? apka alebo pc?
Obrázok užívateľa
Thomas
Podpora
Podpora
 
Príspevky: 1040
Registrovaný: 10. Feb 2009, 17:03

Predchádzajúci

Späť na Bet365

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť